fullspäckat schema i paradiset

dag nummer två har nu passerat.. ungarna ska precis hoppa isäng efter en fartfylld dag! vi har hunnit med massor! dagen började med att vi ledare möttes av barnen när vi skulle komma och väcka dem! är de lika pigga hemma? det serverades frukost och det väntades städning.

förmiddagen bjöd på en del trista moln, liknande simpson molnen om ni vet hur de ser ut!? så vi tog fram tekniken och drog av några låtar på singstar och guitarhero! det var en stor favorit.. det serverades mega goda köttbular med pasta och gräddsås till lunch.

när vi fått ordning på krabbklädnyporna så begav sig de som ville ner till vårt krabbställe för att pröva lyckan. dessvärre fick vi bara 22 st krabbor.. men vi har fortf 8 st dagar på oss att slå fjolårets rekord. efter baseball och fotboll blev det kebabgryta och ris till middag!

vi avslutade kvällen med en tradition, vi körde ledarjakt.. vi ledare gömmer oss i skogen med nummerlappar med olika svårtighetsgrader 1 -10, barnen var jätteduktiga som vanligt, och det är jämt i toppen på vår tävling som pågår hela perioden..

nu ska vi natta era underbara kids och ikväll berättar vi skapligt snälla spökhistorier, så vi får se hur många besök jourrummet får i natt, skämt och sido! ;) hoppas ni inte saknar era barn allt för mycket för vi tycker om att ha dem här nere hos oss, i paradiset! godnatt och sovgott önskar vi här ner i från  åsa!


















Kommentarer
Postat av: Charlie & Denise Magnusson

Hej Miranda!

Det verkar som ni har kul där nere, krabbfiske är ju en riktig höjdare, hoppas ni slår rekord i år :-)



Kramiz

Pappa & Denise

2010-06-14 @ 23:29:35
Postat av: Helen & Stefan

Hej Linn och Tilda!

Hoppas ni har det bra!! Vi saknar er!! (antar att ni inte har någon hemlängtan för ni ser ut att göra massor med roliga saker) Idag är det klarblåhimmel här i Kumla och vi är såklart avis på er som får vara på kollo (istället för att sitta på ett kontor och häcka) Vi försöker ringa ikväll!! Ta hand om er!! Kram från Mamma (Helen) och Stefan!

2010-06-15 @ 07:54:48
Postat av: Mamma Åsa

Hej på er allesamans! Ni ser ut att ha det super bra där nere.Skickar några grattiskramar till Moa som blir 11 år i dag! Vi saknar dig här hemma & vi firar dig när du kommer hem! Kramar Mamma & Gabbe.

2010-06-15 @ 08:35:42
Postat av: maja abrahamsson

jag hoppas ni lyssnar på mig nu.....

ta bort bilden som jag är med på...

den var inte fin kan jag loooova!

2010-06-25 @ 16:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0