paaaaaartey!

vilken dag vi har varit med om!

efter en stor saftig frukostbuffé som vanligt, så blev det en del frilek och de som inte hade hunnit trycka tröjor fick chansen att göra klart dem. varierat med det så delade vi upp ungarna så fick de gå ner till den stora byn och handla lite godis!

efter lunchen blev det guldrush.. oj vad vi ledare fick jobba för att försvara guldet! ungarna får hjälp av en ledare som är sheriff som är på deras sida. de skall ta tillbaka guldet som bovarna (vi ledare) har snott, som vi försvarade. allt är tillåtet, vatten, salgsmål och härj! (till en viss nivå). efter en intensiv timme tog kidsen hem segern! sheriffen fick en hink sörja över sig men hon log ändå!

till middagen hade vi haft besök, bestiktjuven hade snott alla bestik så vi fick äta karréskivor, potatis och beasås ed händerna! några barn är rutinerade och snodde med sig bestik in på rummet redan första dagen, menn för oss andra lev det en kladdig middag, men med skratt!

när vi tvättat av oss stod discot och väntade bakom knuten, maskerad disco till och med! en härlig stämmning med mindre bra musikanlägging, men det gick bra ändå! efter flera timmars dans avrundade vi dagen och barnen fick lämna in att godis och coola ner sig på sina rum. nu har vi precis nattat våra utslagna hjältar planerar vi inför morgondagen och vi HOPPAS på lite varmare och bättre väder!



en gäng taggade banditer..


och ett gäng taggade kids..


sheriffen berättar om uppdraget för barnen!






























årets första kärlekspar..


björnen och vargen fick VIP inbjudningar och deltog gärna på kvällens maskerad!



njut av dagens bilder!
godnatt! / ledarna


Kommentarer
Postat av: Kristoffer

Nu går det att kommentera!

2010-06-20 @ 00:07:22
Postat av: Tina

Ha ha ha ha ha ha ha ha....jag röstar på bild nr 4 nerifrån..ha ha ha ha! Skön! ;)

2010-06-20 @ 11:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0