dag två lider mot sitt slut

alla glada föräldrar, vilka barn ni har! energiknippen så det bara knakar.

idag har vi inte haft lika tur med vädret, förmiddagen var kall och bestod utav en lång och mastig regnskur. men det hindra inte oss ifrån att vara ute och stoja, namnleken började förmiddagen med och nu kan alla allas namn.









därefter delades alla barn in i olika lag som vi kommer ha perioden igenom. det är lite "wild-kids" stuk på det hela, de olika lagen är älgarna, lodjuren, björnarna & örnarna. de kommer tävla i olika grenar och sista dagen kommer vi ha ett vinnande lag som får ett fin fint pris.


lag lodjuren


lag örnarna


lag björnarna


lag älgarna

den första tävlingen var musikquiz, de fick svara på frågor om låtar, artister filmer osv. alla ungarna tyckte det var en skoj lek. kanske blir en sådan deltävling till. segern gick till björnarna efter denna gren.


musikquiz

lunchen närmade sig och pasta & skinksås var en mycket uppskattad måltid. efter maten delades det ut post och det var rätt tomt i brevlådan men mail har det kommit. och en tanke till er som läser detta, skicka iväg ett mail nu under helgen i ställlet för brev, dem kommer ju inte fram förrän tidigast måndag i alla fall. adressen är: [email protected]

på eftermiddagen hade barnen olika alternativ att välja på med sysselsättning, några barn drog ner till fotbollsplanen och kickade boll, några gick på promenad och resterande stod för krabbningen. dagens fångst av krabbor blev hela 98 st, dock så blev det ingen kvällsmat på dem utan vi släppte tillbaks dem i stället.







det har serverats kvällsmat och det har lekts ledarjakt och nu är alla barnen nyduschade och fräscha igen. ledarjakten går ut på att ledarna gömmer sig i skogen med lappar med olika svårighetsgrader så ska barnen leta reda på ledarna och samla poäng. även detta var en lagtävling som björnarna tog hem.


ledarjakten







det har varit en lång men uppskattad andra dag och nu ska vi leka en avslutande kvälls lek : - "älskar du mig så le"

må så gott, det gör vi

MVH / Ledarna

Kommentarer
Postat av: Charlie Magnusson

Det ser roligt ut på kollo, varför får inte stora vara med :-/ pappa o Denise skickar en kram till Miranda

2011-06-18 @ 22:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0