dag 2

hej alla föräldrar! 
 
vi är på plats, vi har det bra och alla är nöjda & glada! 
 
det var en lugn kväll igår, inte så mycket aktivitet, barnen hade frilek och  lärde känna varandra! vi packade upp, bäddade och mös lite innan det var dags att sova. 
 
 
idag så vaknade vi till en mulen himmel, så efter städning och frukost tog vi på oss bra skor och tog en promenad genom åsa i 3 st olika grupper så vi hann med och se allt som Åsa har att erbjuda. stränderna, krabbstället, glassbar osv. 
 
 
när vi kom tillbaka till gården serverades det potatissoppa och hembakat bröd, mumma! vi tog en välbehövlig siesta och sedan byttes det om till tunnare kläder, för efter lunch bidde det strålande sol & varmt så vi gick en än gång ner till bastustranden men denna gången för å bada. 17 grader varmt så det är en positiv utveckling på temperaturen i vattnet. 
 
 
det blev middag och stektfisk, potatis och kallsås var mycket gott. 
 
vi bytte om en än gång och drog på långbyxor och tjocktröja och laddade om inför ledarjakt! en  lek där ledarna gömmer sig på gården med olika svårighetsgrader, när barnen hittar ledarna får de en lapp med en siffra, som är poäng som de får lägga ihop i sina lag. ni kanske har sett wildkids? vi har delat in barnen i 4st olika djurlag. örnar, björnar, lodjur & älgar. vi  kommer ha flera olika tävlingar där vi använder oss utav i olika sammanhang. 
 
 
nu ligger barnen och sover, det skall vi ledare också göra! / ledarna

Kommentarer
Postat av: maja abrahamsson

hej felizia modigh!
hoppas du mår bra och hoppas du har det jätte roligt! jag vet att du kommer bli så sugen på pizza och godis, men du klarar dig;)
hoppas du vet att jag saknar dig redan och älskar dig grymt puss!
/Maja Abrahamsson, (stina eklund hälsar)!

2012-06-28 @ 22:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0