dag 2

första morgonen här i paradiset och den startade med en härlig frukostbuffé. och alltid efter frukost så har vi som rutin här på kollot att ungarna skall städa sina rum, och det var inga bekymmer, de är kalas duktiga så kom ihåg det även när de kommer hem ;) de dammsuger, moppar golvet, byter soporna och bäddar sina sängar! de är grymma!!
under förmiddagen fick ungarna göra vad de ville, kravet var dock att de skulle vara ute, så det har spelats fotboll, hällts vatten över ledare och busats i skogen, och vad vi kan se så trvis barnen i det fina vädret & i miljön. till lunch fick vi pasta med ost & skinksås.
vi hade siesta efter lunchen då barnen får vila på sina rum och bara ta det lungt innan eftermiddagsaktiviteten drar i gång. så under eftermiddagen så var vi nere vid lilla hamnen och fiskade krabbor. i år är inget succé år än så länge, vi fick bara upp ynka 9 st, det var dessvärre miljarders med maneter, hur många som helst. vi har ju även barn och ledare som älskar vatten, så idag blev det ett premiärdopp i det 12 grader kalla vattnet, det är en bragd.
det började tyvärrÖSregna när vi var nere och krabba så vi fick gå hem och det regnar tyvärr fortfarande.. men det gör ingenting, för nu myser vi efterkvälls maten med guitarrhero, pingis och massa spel.. barnen är rätt trötta så de kommer garanterat somna tidigt i kväll.
må så gott, det gör vi / ledarna

Kommentarer
Postat av: Ingela ( Sofias mamma )

Så roligt att ni uppdaterar så ofta. Är nyfiken på vad ni gör.



Skulle alllldrig bada !!!! Ska vara minst 30 grader i vattnet. Strongt av er !

2012-06-18 @ 20:30:46
Postat av: Ante

Oj bada.... Aldrig hahaha!



Detta är jättekul att följa! Ni verkar ha det kanon!!



Ante

2012-06-18 @ 21:07:25
Postat av: Anette Broman

Kul att se sitt barn på bild ;0)

2012-06-18 @ 21:13:44
Postat av: Ullis (Tildes mamma)

Vad ni gör mycket kul med barnen. Kul att få se vad ni gör. När man inte kan krama om sin unge hemma kan man ju åtminstone titta lite på datorn och längta.

Må gott.

2012-06-18 @ 23:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0