dag 4 & 5

Hej på er alla där hemma! 
 
Till att börja med vill vi be om ursäkt för att det inte kom upp något blogginlägg under gårdagen. 
Det kommer idag istället, så det blir ett dubbelinlägg ikväll i stället. 
 
Igår så vad det en blandad dag med roliga aktiviteter, solen titta fram på eftermiddagen så vi blev glada. På förmiddagen så fick barnen gå och handla inför dagens disco. Det handlades läsk, godis, chips och massa annat snacks. 
 
Det lektes lekar ute på gräsmattan och det sjöngs allsång på kvällskvisten. Barnen fick önska låtar och ledarna spelade. På eftermiddagen så hann vi med ett dopp på en av våra stränder, bastustranden. En lagom stor strand när vi är halva ledarstyrkan (pga ledighet)
 
Idag Lördag har vi inte haft väderguden på vår sida utan regnet har öst ner, de sägs att det "polska regnet" har kommit in över västkusten. Vi fick tänka om lite i vår planering idag och det vi gjorde i stället för en guldrusch var att göra om ledarjakten till en inomhus lek. Barnen ska leta reda på ledarna ut efter svårighetsgrader. 1 är lättast och 8 var svårast. Gömställena var bakom soffan, i en garderob och en ledare agerade tvätthög. Barnen fick leta i sina djurlag och det var en uppskattad utveckling av vår lek. Björnarna tog hem dagens jakt. 
 
Vi fortsatte trycka tröjor för dem som inte var helt klar och det lirades pingis i källarn, det var tempo på rundpiningsen utan dess like. 
 
Efter lunch så tog vi alla på oss regnkläder och stövlar och gav oss ut i regnet och lagom när vi kommit halvvägs så klarna det upp och blev fint. Så tack och lov för lite sol. Dock vara den inte så länge, men det var skönt så länge det vara. 
 
Efter middagen som var hamburgare så svirade alla ledare om och intog sina karaktärer som discodivor och barnen bytte om till sina outfits, allt ifrån häxor, spöken och fotbollsproffs. Det blev ett hejdundrande disco med massor med glädje och fart. Även en och en annan tryckarlåt såklart. Nu laddar vi inför morgondagen då vi hoppas på en guldrusch. Godnatt och sov gott / kolloledarna 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina Andersson

Hahahaha de snyggaste disco kolloledare som finns, underbart att ni bjuder på er själva.

2013-06-30 @ 21:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0