dag 6 - midsommarafton

Godmorgon godmorgon. 
 
Glad midsommar i efterskott allihop. Det blev ett hejdundrande disco så därför slockna vi igår och hann inte skriva något inlägg. 
 
Vi började dagen med att sjunga födelsedagssången, för lilla Wilma fyllde nämligen 9 år. Hon fick en present av oss kolloledare och även en av hennes beundrare, hon blev jätteglad. 
 
Igår morse kände vi att ett midsommardopp inte var fel. Så vi bad barna ta på sig sina badkläder sedan gick vi till stranden, det var sol en stund och vattnet var tillräckligt varmt för att slänga sig i en timme. 
 
Vi packade ihop på stranden och tog en promenad hem igen och passade på att plocka blommor inför midsommarfirandet. 
 
Dusch var det som gällde när vi kom tillbaka och finkläder på. 
Det serverades en fin fin midsommarbuffé med potatis, sill, ägg, räkröra, potatisgratäng, kassler, köttbullar och mer gott. 
 
Efter siestan så dansade vi kring vår levande midsommarstång. Klassiska sånger som små grodorna, räven raskar över ängen, tre små gummor, karusellen och raketen. Alla ungar hängde på och vi hade en riktigt rolig sång stund. 
 
Linda och Pontus bjöd på jordgubbstårta som var smarrig. Alla barnen blev nöjda :) 
 
Vi serverades hamburgare till kvällsmat, prefekt discomat. Det var ju maskeraddisco och det kom ett dussin smurfar på besök. De röjde discot ordentligt. VI hade andra figurer som bananer i pyjamas, poliser, boxare och massa sötnosar. 
 
Efter att alla barn tryckt i sig sitt godis skulle vi försöka få dem alla i säng, vilket gick rätt bra, bättre än vi trott så kunde alla smurfar sätta sig och torka bort den blåa svetten. Vi hade en kanon dag med era fantastiska barn. Tack för att vi får låna dem dessa tio dagar. Vi hörs senare ikväll / Kolloledarna
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tessa (Cecilias mamma)

Vilken underbar midsommarafton ni hade igår med bl.a. bad, mat och dans.. Den finaste midsommartstången jag sett! ;) härliga bilder! Kram!

2013-06-22 @ 12:06:43
Postat av: Jonas

Vi hade ju en hemlig smurf som inte blev med på bild =( DJ smurfen haha

2013-06-22 @ 13:28:31
Postat av: Christina Pehrsson (Astrids mormor)

Såååå söta Smurfar o levande Midsommarstång !! Ååååå bara GLADA barn !! Vill oxå åka på Kollo..... :) :)

2013-06-22 @ 16:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0