dag 6

Tjabba! 
Nu har vi passerat halvtid och det är 4 dagar kvar och vad roligt vi har!!!!!!!  
 
Idag klarade vi oss ifrån regnet, tack och lov. Så vi började dagen med ett träningspass som Kent höll i. Ungarna hade mycket energi och det var bra att de gjorde av med lite innan dagens guldrush. 
 
Ledarna bytte om och blev några helt andra, svarta änkan, den svarta banditet, gaffelhulda, K.Rock Udde och många fler därtill. Guldruschen är en lek som alltid funnits på kollo. Den går ut på att saloontanten har blivit av med allt sitt guld, det har bovarna stulit. Så nu har hon tagit hjälp av scheriffen så han kan med hjälp av stadens invånare ta tillbaka guldet och ta bovarna till fånga. Allting är egentligen ett enda stort vattenkrig. En lek som uppskattas av både ledare och barn, det ser ni även på bilderna här nedan ;) 
 
Det vankades lunch, chili con carne och ris. Det blev siesta, en rätt lång sådan eftersom barnen var riktigt trötta efter vårt vattenkrig. 
 
Där efter så lektes det lekar ute på gräsmattan, vi delade upp barnen i lag och de fick i uppdrag att hitta saker i skogen ut efter bokstäver. Ex S = sten osv. Ett lag kom med en stor cementklump. Sedan fick de köra en avgörande lek där de skulle samla mest skräp i skogen, hela tävlingen tog björnarna hem. Stort grattis till dem. 
 
Hälften av gänget gick då och bada och andra halvan var kvar och pysslade, målade och spelade olika sorters spel/lekar. Maten serverades och det bjöds på fiskgratäng. 
 
Efter maten gav vi oss ut till lägereldsplatsen och sjöng allsång tillsammans. Efter en stund grillade vi även korv så barnen inte skulle känna hunger efter denna långa dag. 
 
Nu ligger barnen i sängen och ska sova så vi hoppas de sover gott. Det kommer i alla fall vi ledare göra. / Kolloledarna 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0