dag 3 - gårda brygga och sol

Hej där hemma i Kumla! 
Vi här nere i Åsa njuter, vi har skönt väder. Inte den varmaste temperaturen men vi har i alla fall sol och haft det näst intill hela dagen! Vi har hunnit med massor även idag så klart, precis som vanligt och precis som det ska! 
 
Dagen började med städning vilket ungarna sköter det fin fint! Efter frukost så svirade vi om från pyjamas till goa skor och sköna kläder. Vi tog en härlig prommenad till Gårda brygga. Det är en hamn som ligger ungefär 3 km bort i från gården. Så totalt har ungarna fått en prommenad på 6km som de klarade av med bravur utan suck och stön. Vi fiskade krabbor i hamnen men idag slog vi tyvärr inte något rekord. 
 
Till lunch serverades fiskpannetter och kokt potatis. En uppskattad måltid hos många. Siestan var som vanligt efter lunch även idag och det skrevs brev hem till er. 
 
Eftermiddagen spenderades med frilek, ett starkt önskemål i från ungarna. Lekar och ståhej av alla dess slag ägde rum på gräsmattan och verandan. 
 
Efter korvstroganofen till middag så styrde ledarna upp lite lekar tillsammans med alla barn. Det var lekar som bland annat dunken, bollringen & pinoccio. Även dessa aktiviteter uppskattades av barnen. 
 
Nu borstar de tänderna och ska strax hoppa i säng. De är trötta och i morgon förtjänar de sovmorgon så vi väcker dem inte förrän kl kvart i nio. Lyx vettja! Nu ska vi ledare utvärdera dagen precis som vi alltid gör. 
 
Tack för ni läser bloggen och skickar brev till barnen. Dock har det varit låg action på mailen, barnen uppskattar mail lika mycket som brev så här kommer adressen igen, [email protected] 
 
Ha en trevlig kväll, vi sitter här och myser till lite friskt kvällsregn! 
Godnatt, sov gott! Det kommer vi göra! Puss & Kram / Ledarna 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Terese Samuelsson

Så härligt! Blir så glad varje gång jag ser dig på bild Astran :) Hoppas ni har det helt underbart! Ska maila till dig nu tänkte jag!

Kram mamma!

2014-06-24 @ 21:47:02
Postat av: Maria Veres

Blir så glad av era inlägg, går och väntar hela dagen på att få läsa om vad ni gjort:))

2014-06-24 @ 22:17:11
Postat av: Maria Hven

Duktiga Ni är!! Tänk att detta har blivit dagens höjdpunkt, att få se vad Ni haft för Er...
Mail är skickat!
Ha nu en underbar dag allihopa!
Kraam

2014-06-25 @ 07:20:06
Postat av: Christina Pehrsson (Astrids mormor)

Det är med glädje man läser era inlägg å kollar alla foton !! Hade Astrids kusiner här idag å dom tyckte allt verkade toppenkul !! Kramar från Mormor, Tuvis o Aggen !! <3 <3

2014-06-25 @ 18:46:40
Postat av: Helena Bergfalk

Underbart att få se alla dessa bilder och få följa barnen på deras äventyr :) Ni gör ett toppenjobb!!

2014-06-25 @ 19:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0