dag 6 - åska, regn och utan vatten

Hej på er där hemma. 
Ber om ursäkt för att inlägget kommer så sent, datorn dog och laddarn var på vift! 
 
Nu har ni skickat hit vädret till oss, vi har haft åska och regn hela fredagen... Det blixtra och dundra i mängder. Men vi är lika glada för det. För då kunde vi ju göra de inne aktiviteterna vi vill som vi bort prioriterat när vi har haft fint väder. 
 
Vi tillbringade förmiddagen inomhus med att trycka tröjor och spela gitarhero! Mycket uppskattat av barnen, de tyckte det var skönt att få hänga lite inomhus. Till lunch käkade vi köttbullar och mackaroner. 
 
En lugn och välbehövlig siesta med brevläsning och mailläsning. 
 
Eftermiddagsaktiviteten bidde att gå ner och krabba! Några skönheter passade även på att bada. Ingen blixt och dunder tittade fram under denna tid. Vi fick runt 70 krabbor på den stunden vi var och krabba. Bra gjort på någon timme. Middagen serverades och till barnens lycka så var det PIZZA!! Poppis blev det också så klart. 
 
Vi blev utan vatten ett par timmar på eftermiddagen! En ledning gick av så vi kunde inte ens gå på toaletten. Men efter ett tag så fick vi tillbaka vattnet, tack å lov! 
 
Filmen Frost visades på kvällen och det bjöds på mockarutor, hemmagjorda förstås. Efter filmen fick ungarna hoppa till kojs! En bra dag trots det grå vädret! TAck för att ni läser bloggen! Vi slog rekord i går med 100 besökare! Puss & Kram Ledarna 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria Hven

Sicken osis att ovädret kommit till Er men det kan ju vara skönt med en dag inne oxå! Hoppas ni haft det bättre idag! Här hemma i Kumla är det för träligt väder, känns som det redan är höst! Vilken tur att det löste sig med vattnet! Ha nu en fortsatt trevlig dag! Och vilket jobb ni gör allihopa, både ledare och barn!!
Kram från familjen Hven

2014-06-28 @ 17:22:59
Postat av: Terese Samuelsson

Så otur med vädret! Här i Kumla är det inte heller så bra, kallt som sjutton och regn titt som tätt! Usch! Hoppas vädret blir bättre både hos er och här hemma! Kramar från fam Samuelsson!

2014-06-29 @ 22:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0