Dag 3 - Glass toppat med Shrek

God kväll!

Ännu en dag på kollot har gått och vi har som vanligt haft superkul!

Dagen började med att vår fina ledare Jennifer väckte barnen med hjälp av kastrullock. Grabbsidan var dock redan vakna  och satte genast igång med att städa fint på rummen. Tjejsidan å ena sidan blev lite halvt irriterade för att vi "störde" dem i deras skönhetssömn. Woops!!

Frukosten stod ledarna Åsa, Erika och Mackan för. Det serverades rostat bröd, jordgubbskräm, yoghurt m.m.
När frukosten låg i magen och borden var torkade var det dags för barnen att packa väskan med handduk, badkläder, vattenflaska och solskyddsfaktor för nu var det baddags!
Vi traskade tillsammans ner till stora stranden vilket gick jättebra. Det var en hel del modiga kämpar som plaskade runt i det kalla vattnet. Inga badkrukor här inte!

När vi hade plaskat klart knallade vi tillbaka till gården. När vi kom tillbaka var det dags för lunch. På menyn stod köttiga bullar med kladdiga makaroner. Tomatig ketchup och senap fanns också att toppa bullarna med.

Efter lunch var det dags för siesta. Barnen gick tillbaka till rummen och vilade medan vi ledare planerade eftermiddagen.  Eftersom vädergudarna än så länge höll regnet borta bestämde vi oss för att gruppvis traska ner till byn för att köpa glass på Åsas glassbar! En del barn avnjöt en browniedröm toppat med mjukglass eller en jordgubbsdröm med söt topping och strössel. En del körde även på säkra kort och tog bägare med en eller två kulor glass.

När vi kom tillbaka till gården var det frilek. Ett gäng drog igång en fotbollsmatch mot oss ledare medan andra satt inne och lyssnade på musik, dansade och spelade spel.

Middagen stod serverad kl.18.00 som varje dag. Idag stod den utsökta chilikasslern med ris på menyn med diverse tillbehör.

Nu på kvällen har vi dragit fram madrasserna i matsalen och har filmkväll med barnen. Vi käkar popcorn och kollar på Shrek. Vi skrattar tillsammans till Shreks vän Åsnan och hans kompanjon Katten i mästerstövlarna. Snart drar fotbollen igång och vi  tänkte kolla på första halvleken tillsammans innan det är dags för läggning.

Bra dag och kväll med andra ord!

Glöm inte att kika in och följ vårt instagramkonto där vi dagligen lägger upp bilder på vad vi hittar på. Ibland lägger vi även upp videoklipp. Kolla gärna in hur vi välkomnade vår nya ledare Oscar in i gänget idag! "Kumlabarnensdag" heter vi där och det är vår ledare Nicole som står för detta.

Glöm inte att skicka brev eller mail till era barn.

Hej hopp, gå i galopp!

Ledarna
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Hahahaha underbara bilder, skrattar här hemma. Tack alla ni fantastiska kollo ledare som förgyller barnens kollo dagar 🙏❤️

2016-07-07 @ 21:16:03
Postat av: Anonym

Jag skulle gärna vilja ha en mailadress. Någon som kan tänkas dela med sig den?

2016-07-08 @ 05:08:16
Postat av: Anonym

Jag skulle gärna vilja ha en mailadress. Någon som kan tänkas dela med sig den?

2016-07-08 @ 05:08:17
Postat av: Malin

Vad roligt ni verkar ha det :)) Skulle oxå vilja ha en mailadress.
Krama Nellie!! //Malin och Charlie

2016-07-08 @ 07:52:43
Postat av: Jennie

Va kul och läsa om era dagar! Bad och glass - Det är sommar det!!😅👍 Hälsa Olivia💕 Kram Jennie & Fredrik

2016-07-08 @ 09:26:54
Postat av: Hven

Åh vilka härliga bilder! Ni verkar ha det fantastiskt!
Min lilla "Kaka" hoppas du har det bra! O Memmi, lika fin som vanligt!
Pussar från mamma, pappa och Viggo!
Hoppas mailet kommit fram, osäker på adressen:)

2016-07-08 @ 18:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0