det regnar köttbullar

vilken dag vi har haft!

att vi har bra väder är väl inget ovanligt vid det här laget! strålande sol och mega varmt hela dagen! vi gjorde en annorlunda grej idag bara för att få lite variation! vi gick ner till stora stranden och badade och så kom vå snälla kock ner till stranden med korv och bröd! så vi fick käka lunch på stranden! mycket gött!

på eftermiddagen när vi tycktte att det räckte med bad så gick vi i grupper till glassbaren och njöt av deras goda glass! när vi alla anlänt tillbaka serverades det mat, köttbullar, potatismos (hemmagjort), gräddsås och lingon. inte nog med att besticktjuven var på besök så vi fick äta med händerna, bröt det ut ett matkrig utav världsklass. det regnade köttbullar och moset fastnade överallt! det var mat högt och lågt och ungarna älskade det!, vi har dock uppmanat dem att vi endast får göra det här på kollot och hemma i föräldrarnas kök! skämt och sido!

nu till kvällen har vi städat i matsalen och tvättat stolarna! alla barnen hjälptes åt och vi har haft en jätte bra och rolig dag!! vi avslutade kvällen med att diskutera morgondagen tillsammans med barnen så nu imorgon blir det sovmorgon, det var deras önskan, vi får hoppas att de är trötta och vill sova för att de har så skoj och är helt utamattade!!































godnatt och sov gött.
mvh ledarna!

Kommentarer
Postat av: Ellen o Julias mamma, Jontes bonusmamma; Lotta.

Hej Jonte o brudarna, ni verkar ha det alldeles för bra där borta på kollo....sol o bad o god mat. Men nu vet jag att ni oxå har lärt er att städa kök :) Ha en härlig sista kväll så ses vi snart!! Kram kram. Dizzan hälsar!!

2010-07-01 @ 12:22:01
Postat av: Kristaps Mazaiks mamma

Hej!

Det är så härligt att se min pojke här och att han haft det roligt. Jättekul att se hur duktiga alla ledare är att hitta hyss och roliga grejer för barnen. Vi väntar på er imorgon kl 19 vid Vialundskolan.

Hälsa Kristaps att vi saknar honom ;)

Ha en härlig sista kväll!

Kram Kristaps mamma

2010-07-01 @ 18:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0