dag 5 å vilken dag sen

hej alla glada! 
 
vilken dag vi har haft. det har varit strålande sol hela dagen och det har gett både barn & ledare världens energi.
 
vi startade dagen med en dunderfrukost precis som vanligt.
 
 
efter att barnen städat ordning på sina rum gav vi oss ned till "lilla bastustranden", där vi spenderade hela dagen med sol, bad & sandslottsbygge. vi käkade lunch på stranden och var där ända fram till kl 3 på eftermiddagen. det finns inga bekymmer med era barn, de är så fantastiska så ni anar inte, det är ett nöje att få vara ledare!
 
 
när vi kom tillbaka till gården så hade vi lite siesta och sedan bidde det middag. stekt fisk med potatis å sås. efter middagen blev  dags för guldrush och ledarna spökade ut sig precis som vanligt.
 
guldruschen är en lek som går ut på att det finns en kvinna som äger en saloon, och rövarna(ledarna) är rövare har snott kvinnans guld, så stadens scheriff tar stadens barn till hjälp för att ta tillbaka guldet i från rövarna. leken  är egentligen ett enda stort vattenkrig, som dock är rätt slitsamt för ledarna då barnen tycker det är lite extra kul att ta i och brotta ner oss, gärna 5 barn mot 1 ledare. 
 
 
 
leken slutade väl och nu är det dusch på schemat, för både stora och små.. sedan är det hopp i säng för alla parter. imorgon är det midsommarafton och vi hoppas det blir super fint väder, det skall dock regna men vi dansar soldansen innan läggdags. må så gott där hemma och glad MIDSOMMAR! 
 
puss & kram / alla vi på kollo

Kommentarer
Postat av: Jenny Leijen ( Tilde & Emmas mamma )

Mäh guuu så härliga bilder ,blir lite avis på va roligt ni har det. Vill önska både barn o vuxna en riktigt glad midsommar . Var rädda om varandra. Kramiz

2012-06-21 @ 20:44:22
Postat av: Madde Svensson (Alma S mamma)

Heeej!!!Ni ser ut att ha det underbart härligt!!!Skulle oxå vilja vara på sånt där roligt kollo =) Önskar er alla barn som ledare en GLAD MIDSOMMAR!!!Massa KRAMAR <3

2012-06-21 @ 20:57:12
Postat av: Susann Gidlöf (Peters mamma)

Helt fantastiskt!!! Ni har så kul och vi får vara hemma och jobba... Vi önskar er en härlig midsommarafton och ser fram emot att få delta via bloggen! Kram från Sussie och Pelle

2012-06-21 @ 21:33:54
Postat av: Ingela (Sofias mamma)

Jag vill oxå bada och ha vattenkrig!!! Superkollo. Tänker på er och avundas alla, både ledare o barn.

Glad midsommar!

2012-06-21 @ 22:16:26
Postat av: Therese Viktor & Gustav mamma

Heej! Hoppas ni inte häller vatten över mig sådär i sommar! Ha det så gott! Kram

2012-06-21 @ 23:43:32
Postat av: Ullis (Tildes mamma)

Hej alla busiga ungar och superbästa kolloledare!!!
Som vanligt blir man alldelles lycklig över att se sin tjej ha sååå roligt!!
Jag vill önska er alla en solig, trevlig och buskul midsommar!!! Ta hand om er och må gott!! P.s. Tack för ett superbra kollo!! Ni är fantastiska!!!

2012-06-22 @ 09:48:23
Postat av: Tessa (Cecilias mamma)

Åh vad härligt det är att följa alla underbara bilder. Ni ser ut att ha så skoj! Glad midsommar till er alla! Puss och kram!

2012-06-22 @ 12:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0