dag 8 - fotboll, handling, ledarjakt

Hej på er där hemma! 
 
Vilken fullspäckad dag vi har haft. Dagen började med att vi fick ett väldigt trevligt besök i från Åsas pensionärer. VI har spelat ledarfotboll. Alla barn som vill spela fotboll spelar fotboll emot ledarna som är utklädda till pensionärer. Tjejerna är utklädda till gubbar och killarna är utklädda till tjejer eller tanter. Matchen gick bra, carl skötte sig bra som dommare och ungarna accepterade koloreglerna. Det blev en spännande match med ett resultat på 4-4 efter full tid. Straffarna sköts och då blev det 11.8 till ledarna. 
 
EFter sopp & pannkaklunchen tog vi vår siesta och ordnade inför handlingen som vi utförde på eftermiddagen, barnen fick handla upp resten av de pengarna de hade kvar, både på godis och leksaker. 
 
När vi ätit tacos och äppelpaj till kvällsmat så startade vi årets upplaga av ledarjakten. En lek som går ut på att learna gömmer sig i skogen/gården med olika svårighetsgrader. De har lappar från 1 - 10, 1 är lättast att hitta och 10 är svårast. Barnen körde i lagen som vi haft tidigare, Lag 1 - 4. Idag tog lag 3 hem segern med 402 poäng i ledarjakten. Lag 4 kom 2a, lag 1 kom 3a och lag 2 kom 4a. 
 
En mycket bra dag har vi haf toch nu laddar vi ledare upp inför kvällens spöknatt för alla sista årare, de äldsta kollobarnen. Mohahahhaa
 
Godnatt, Puss & Kram / Ledarna. 
 

Kommentarer
Postat av: Maria Hven

Hello!!
Haha, de där pensionärerna verkade verkligen coola! Här hemma har vi det bra, men vi längtar något otroligt tills i morgon! Vi hoppas att ni har det bra och att ni njuter till fullo!
Jappelijapp, vi ses i morgon!!
Kramar från oss i fam Hven

2014-06-30 @ 07:27:13
Postat av: Christina Pehrsson (Astrids mormor)

Åååå, så pigga o glada pensionärer !! Här har det ösregnat sen igår, flyter bort snart ! Tänk vad tiden har gått fort, imorgon hemresa o det ska bli så roligt att träffa Astrid igen !!!Sista året för henne på kollo, lite vemodigt !! Skickar ett stort TACK till alla underbara ledare o Kram på er alla från Mormor Christina

2014-06-30 @ 08:09:02
Postat av: Maria Veres

Hej på er!
Vilka snygga pensionärer! Tack för alla underbara bilder och inlägg här, det har gjort saknaden lite lättare. Nu längtar jag tills imorgon och få hämta hem tjejen min.
Kram

2014-06-30 @ 09:02:59
Postat av: Alf Frössle

Hej Lisa!
Din mamma är och hälsar på mej idag. Hon längtar jättemycket efter dej!
Ni träffas imorgon.
Hälsningar och kram morfar.

2014-06-30 @ 14:38:13
Postat av: Helena Bergfalk

Lika härligt varje gång att se alla bilder:)Saknaden känns lite mindre då men det ska bli så skönt att ha henne hemma igen. Ett stort tack till alla er ledare!!!

2014-06-30 @ 16:47:33
Postat av: Therese Franzén

Lika roliga och härliga bilder som vanligt!
Tack alla ledare för att ni tagit hand om mina killar och alla andra barn dessa dagar. Ni gör ett fantastiskt jobb!! Men nu vill jag ha hem dom! Vi ses imorgon!
Många kramar Mamma Franzén

2014-06-30 @ 18:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0