Dag 2 - Sol, Vind o Vatten

GULDVÄDER!! I brist på en tupp här på gården så har vi startat dagen med AC/DC vilket fick mycket kritik, positiv och negativ. Efter den dagliga städningen bjöds det på havregrynsgröt, fil, yoghurt och olika sorters mackor med tillbehör. När vi var klara med frukosten passade de barn som ännu inte packat upp sina resväskor på med att inreda sina garderober.  Resten av tiden på förmiddagen hölls vi med fri lek. Det blev en väldigt lång och spännande fotbollsmatch som utkämpades på planen, på altanen spelades det musik och sällskapsspel.

Maten stod framdukad och barnen bjöds på fiskpanett, potatis och sås med tillhörande sallad, såklart. Barnen har som ofrånkomligt krav att ta för sig av minst 2 sorters sallad från buffén.  Efter maten är det siesta vilket innebär att barnen är inne på sina rum för att vila. Det är extra viktigt nu när det är så varmt ute då det kostar mycket energi att vara utomhus. När siestan var klar var det äntligen dags att BADA!!!!!!! Vi gick till stora stranden för att latcha boll, bada, sola, leka och bara vara. Vattnet var varmt (typ) och barnen var superglada, faktum är att vi spenderade 3 timmar nere vid stranden.


När vi återvände till kolonin stod det pasta med skinksås och ”det dära korngrejen” (som var väldigt god). Efter middagen så var det duschtajm för att få ur allt salt och havsvatten ur håret. Resten av kvällen ägnades åt fotboll och spel.  I morgon blir det ös!

 

Tjolahopp! 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0