Dag 5 - Ja må de leva på kollo

Dagens äventyr startade i ett lugnt tempo på verandan då värmen har varit extrem idag. Vi har spelat musik, lekt, haft vattenkrig, lirat stress, spelat pingis, det har även blivit en del pärlande. Efter en hel förmiddag med fri lek käkade vi köttfärslimpa, potatis och tillhörande brunsås, såklart.

 

Efter siestan delade vi in oss i flertalet grupper där ett gäng drog iväg till ”lilla stranden” för att bada i det numera ljumna vattnet. Vi simmade ut till flotten och hoppade från den, samlade på fina stenar och solade. En annan grupp var sugna på att dra ner till bastustranden för att krabba lite. Det blev 12 mycket stora baddare som fiskades upp, trots den lilla gruppen som drog ned. Resten av barnen stannade kvar på kolonin för att köra ännu ett race med såpa-rush och vattenkrig. När fiskar-gruppen och badarna anslöt till gården var det dags för att fira av Emma som fyllde hela 11 år, grattis! Vår underbara kock Linda hade stått och kämpat ihop en hel skock med gräddtårtor toppade med färska jordgubbar, nice! Resterande tid av eftermiddagen hölls med fri lek på gården och spänningen inför kvällens tillställning höjdes för varje minut som passerade oss.

 

Till middag serverades pizza och trots det massiva intaget av mat och tårta åt barnen med god aptit även denna måltid. Nu var det äntligen dags! MASKERADDISCO! Vi hade häxor från Hogwarts, samurajer från japan och fotbollsproffs från de blågula nere i källaren som skakade loss till diverse dansant musik. De årliga disco-piraterna var även på plats de och med Kapten Röslägga i ledningen och ansvar för DJ-båset var kvällen gjord. Vi körde limbotävlingar, tryckare och dansstopp tills vi storknade och var tvungna att återvända till sängarna

.

Nu ligger barnen och sover, ja de flesta i alla fall…

 

Sov så gott och tack för i dag!

 

/ledarna  

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så bra ni har det, härligt! Kram till Maxwell från pappa och mamma, Whilma och Lexus

2015-07-04 @ 23:08:39
Postat av: Anonym

Ännu en toppendag. Kul att få följa er. Kram till Elvira från mormor.

2015-07-05 @ 02:42:48
Postat av: Nettan

Hoppas denna hälsning kommer rätt nu. Har testat många gånger men nu gör jag ett nytt försök. Kram till Elvira

2015-07-05 @ 02:45:00
Postat av: Nettan

Hoppas denna hälsning kommer rätt nu. Har testat många gånger men nu gör jag ett nytt försök. Kram till Elvira

2015-07-05 @ 02:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0