Dag 7 - Femkamp & Krabbfiske

Hejsan alla där hemma. Nu har vi kommit fram till dag 7 här på kollo och allt rullar på som vanligt. 
 
Dagen började med sovmorgon vilket en del uttnyttjade medan andra vaknade vid klockan 8.00 som en vanlig dag. Så idag bjöds det på en rullande frukost.
Efter frukost så hade barnen storstädning på sina rum och sedan hade vi fri lek där vi spelade guitar hero och super mario samt att man fick möjlighet att fortsätta trycka sina tröjor, vilket var uppskattat av många.
 
Sedan bjöds det på köttgryta och ris till lunch och barnen åt med god aptit. Efter lunch bjöds det på det efterlängtade 5-kampen där alla barnen delade in sig i sina lag och bland annat bjöds på Irländskjulafton, doppa penna i flaska samt en ordtävling där man ska få ihop ett så långt ord som möjligt på en och en halv minut. Barnen var riktigt duktiga och det var även roligt för oss ledare att se alla kämpa och ta i när de utförde alla grenar.
 
Eftersom alla var så duktiga hade vår kock Linda fixat ihop en päronkaka som alla fick mumsa i sig vilket uppskattades utav både barnen och alla ledare. Sedan fick barnen leka fritt igen innan vi blev serverade tre olika pastagratänger som man fick välja mellan. En med tomatsås, en med curry och sedan en med broccoli. Supergott!!
 
Nu på kvällkvisten tog vi med alla barnen till båthamnen för att krabba lite krabbor. Det gick awesome! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0