Dag 8 - Tjuvar o Banditer

Hej på er där hemma!
Idag har vädergudarna inte varit på vår sida, men vad gör det? Efter en god frukost tog vi med ungarna ut och körde lite lekar vilket var jätte roligt!  Björnen sover blev helt klart våran nya favorit.
Sedan fick ungarna lite fri lek där vi spelade pingis, lirade guitar hero och pärlade. Måste tillägga att era barn har blivit experter på att pärla!!

Idag har även ett brott begåtts… besticktjuven har varit i farten igen och snott alla våra bestick lagom till lunchdags vilket resulterades i att vi fick käka köttbullar och makaroner med händerna. Men det var det ingen som klagade på!

Efter lunch var det äntligen dags… det vi så länge har väntat på… den efterlängtade GULDRUSHEN!!
Banditerna har snott saloonkvinnans guld och det är barnens uppdrag att hämta guldet uppe på berget. Men de som banditerna har till sin hjälp är vattenpistoler! Hela slutade med ett gigantiskt vattenkrig!

Nu på kvällen har vi ätit god pizza till kvällsmat och nu ligger ungarna och kollar på film; Jönssonligan och cornflakescupen och mumsar på vattenmelon.

Hoppas ni har de toppen!
Ledarna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Världens bästa moster och Astrid

Hej Tuva och Tuva! Hoppas ni har det helt fantastiskt! När ni kommer hem så får vi höra allt spännande ni gjort! Här hemma är allt bra! Vi ses i Holmsjön på fredag! Alla hälsar! Kramar från Astrid och världens bästa moster :D <3

2015-06-29 @ 17:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0