Dag 1 - Första dagen med gängetp

Hallå där hemma i stugorna!
 
Nu har period 2 här på kollot dragit igång! Det var ett gäng glada och förväntansfulla barn som anlände till oss på Åsa vid lunch. Barnen fick träffa sina rumsledare och ställa in väskorna i sina rum. Mer hann vi inte förrän det var dags för lunch. Våra kockar Emma och Dajja serverade en ljuvlig pasta carbonara med diverse tillbehör. Barnen åt och var mycket nöjda!
 
Sedan var det dags för barnen att gå tillbaka till sina rum för att packa upp och bädda sängarna. När kläderna var uppackade och sängarna bäddade fick barnen frilek. Då passade de på att utforska skogen på baksidan, spela spel och en del har redan påbörjat brevskrivande.
 
Sedan var det dags för middag! På menyn stod fiskpanetter, kall sås och potatis med ett stort salladsbord. Maten var mycket uppskattad av både barn och ledare.
 
Nu på kvällskvisten har vi tagit tid till att lära känna varandra bättre då vi delade in barnen i lag, björnarna, örnarna, lodjuren och älgarna. I sina lag tävlade barnen mot varandra i ett musikquiz där de b.la. skulla gissa vilken låt som spelades eller från vilken film låten som spelades upp har varit med i.
Det var en mycket tuff och jämn tävling men de slutgiltiga segrarna för denna tävling stod lodjuren för! Grattis och bra jobbat! Än är tävlingen inte slut utan under periodens gång kommer fler tävlingar äga rum. De som vunnit flest tävlingar kommer stå som segrarna för åsa kollots lagtävlingar!
 
Nu har barnen bytit om till pyjamas och borstat tänderna. Vi spenderar den sista tiden av kvällen till att leka tillsammans i matsalen. Just nu övar vi på att lära oss varandras namn med hjälp av en namnlek.
Snart är det dags för barnen att krypa till kojs då det vankas roligheter imorgon!
 
Vi ledare är så taggade på ännu en period här på kollo, nu kör vi!
 
Glöm inte att skicka brev eller mail till era barn.
 
Over n' out, ledarna.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att se hela gänget! Kommer följa bloggen varje dag! Kraaam

2016-07-05 @ 22:46:15
Postat av: Anonym

Så mysigt set värkar vara där

2016-07-06 @ 11:17:17
Postat av: Jasmine

Hej Amanda och ledarna jag saknar så mycket det var roligt på kollot period 1 hur går det med pandan

2016-07-06 @ 12:44:55
Postat av: Karin

Hej alla!

Hoppas nu att ni får riktigt kul på er kollotid! Vi följer bloggen, den är väldigt uppskattad av oss här hemma!

Hoppas att Jack har varnat alla från att klättra i trädet?

Hälsningar från Jacks mamma

2016-07-06 @ 15:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0