Dag 5 - Gamla vs Unga!

Nämen tjenare!
Ojojoj nu kan blogginlägget bli hur som helst då det är jag (Släggan) som sitter bakom tagenterna denna kväll, då vår orginal-bloggare (Amanda) är ledig idag med några andra ledare.
 
I denna stund så håller vi på att avsluta dagen med "movie night" och filmen som står för underhållningen för era barn är Zootropolis.
 
Fram till denna stund så har vi haft en rad med olika aktiviteter där dagen började med en extra stark frukost som serverades av ingen mindre än Hulken själv!
Efter frukosten fick barnen lite fri lek så vi ledare kunde förbereda oss för den legendariska pensionärsfotbollen.
 
Med lite fantasi fick vi ledare till riktigt grymma utklädnader och ungarna fick sig ett gott skratt! ^^ sedan begav vi oss ner till det stora fotbollsfältet där allvaret kunde börja. Det blev en hård och jämn match som avslutades i straffas, och det blev vi pensionärer som tog hem segern, inte illa för oss gamlingar ;) 
 
Efter fotbollen begav vi oss tillbaka till kollot där Emma, Dajja och Nathalie hade gjort ett grymt jobb med spaghetti och köttfärssås som stod klar för servering. Och när barnen var fulltankade med energi så följde siesta i sin vanlig ordning med vila och kunna smälta maten.
 
Med ny energi och vila fick barnen visa vad dem gick för, genom att köra en bana med olika former av hinder där man skulle ta sig över, under, tänka och avsluta med att ta sig förbi en stor viking (jag) innan man gick i mål.
 
Där efter blev det några val om man ville iväg och krabba, bada, eller stanna kvar för fri lek, bokmärke tillverkning och guitarhero tävling.
 
När samtliga var tillbaka stod hamburgare och pommes på schemat till middag innan det avslutet med movie night.
 
Nu är era barn till sängs och vi hoppas på bra väder, bra humör och mycket skratt och lek imorgon.
Från era barn och oss ledare önskar vi er en god läsning och fortsatt härlig kväll!
 
over n out, ledarna
 
Mailadress: [email protected]
Ni kan även följa oss på instagram: kumlabarnensdag
 

Kommentarer
Postat av: Hven

Ni verkar ha det kanon killar! Härligt att se alla fina bilder😊

2016-07-10 @ 08:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0