Dag 1 - Nu kör vi kollo!


Halloj alla läsare! Äntligen dags för kollo och både barn och ledare är MYCKET taggade på ännu en period här nere på Åsa!
 
Det var med ett glatt och förväntansfullt gäng bussen avgick ifrån Kumla runt 9.00 snåret imorse mot destination Kumlagården. Bussfärden gick kanon med ett stop på vägen för en fikastund.
Väl framme på gården serverades lunch i form utav spagetti och köttfärssås gjord utav vår kock Emma tillsammans med köksassistent Dajja!

När lunchen var förtärd var det dags för barnen att tillsammans med sin rumsledare för att packa upp och bädda iordning i rummen. Sedan var det frilek där det spelades spel, pärlades plattor och sparkades boll b.la.

Sedan var det återigen för mera käk och denna gången serverades fisk och potatis med sallad och en ljuvlig sås. Därefter promenerade vi ner till havet för att kolla in läget. Några modiga själar tog sig ett kallt kvällsdop.

Nu på kvällskvisten har barnen varvat ner och nu ligger de (förhoppningsvis) i sina sängar och skall slagga.
Nu ska vi ledare också snart krypa till kojs och ladda upp inför morgondagen.
Vi skall även inflika med att ni kan gå och följa vårat instagram konto där ledaren Nicole lägger upp bilder på vad vi hittar på under dagen. Kumlabarnensdag heter vårt konto, följ gärna!

Nu laddar vi upp för kollo!!

Godnatt alla där hemma!

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh så härligt det ser ut 😄 hoppas ni haft en toppen dag! Ser minsann en nöjd tjej 😉

2016-06-26 @ 22:48:10
Postat av: Anonym

Så kul att kunna följa er hemifrän. 💗

2016-06-26 @ 23:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0