dag 9

hejhejhej! 
 
nu sitter vi ledare här med ett leende på läpparna efter en sista kanon heldag. vad mycket vi har hunnit med, nu ska ni få höra.. 
 
efter frukost och städning så möttes barnen av åsas penisonärsförening, de ville utamana barnen i fotboll. vi gick ner till fotbollsplanen och gjorde upp i en match. ledarna tog hem segern med 7-6. men det var jämt och avgjordes precis innan slutsignalen. 
 
 
efter lunch så bidde det frilek och bara mys, vi får ju snart inte låna era barn längre så man måste ju passa på nu. kl 16.30 visades kalle anka på tv, för nu i eftermiddag så har vi firat julafton och käkat julmat. 
 
 
 
vi delade ut diplom till alla barn & de äldsta tjejerna delade ut diplom till alla ledarna. mycket fina ord. 
 
 
 
vi avslutade allting idag med ett hejdundrande disco. nu ligger alla våra stjärnor och sover, det ska vi ledare också göra! 
 
godnatt / ledarna

dag 8

hej å hå i stugan! 
 
en kanon dag, precis som vanligt. 
 
vi startade dagen med godis, dock inte å käka utan vi tog en promenad ner till centrum och handlade för de sista fickpengarna som fanns kvar, godis och leksaker. alla brände inte det sista men flera gjorde. 
 
efter lunch så drog vi på oss badkläderna och gick ner till bastustranden. det var inte ett felfritt bad då det var ett 2 meter tjockt stim av maneter vi möttes av på stranden. men nyfikna och modiga barn som ni har, badades det ordentligt ändå. 
 
 
efter kvällsmaten slog vi till på stort och körde KOBINGO. en nyhet här på kollo. jennifer klädde ut sig till kossan ROSA och gick runt å bajsa på en plan ute på gräsmattan. ungarna fick välja 5 st nr i lag om 2 personer. och detta var uppskattat då allting slutade i ett kobajs krig. 
 
 
nu är alla barn duschade och nu skall de strax hoppa i säng. bara en heldag kvar nu innan vi är hemma på torsdag! 
 
puss & kram / ledarna.

NYTT TELEFONNUMMER

FråN och med nu får ni ringa på detta nummer
0707324822,

Mellan 17-19 som vanligt!

Dag 7

Hej alla glada ! Idag har vi på förmiddagen tagit en långpromenad til gårdabrygga som ligger nere vid havet med båthamn, fin utsikt och strand. När vi kom dit efter en klurig tipspromenad så lekte vi pocahontas, och sen kom den snälla Kent med goda piggelinglassar som fort slukades ner.
 
När vi kom hem igen så serverades det pasta med köttfärssås. Efter vilestunden så spelade några fotboll och resten frilek, vilket innebar armbandstillverkning, tröjtryck, kalaha, kort och allt vad era barn lyckas hitta på.
 
Sen var det dags för musikquiz, och det var väldigt jämt mellan lagerna.
 
Vi skulle ha pizzabak igår, men spisen gick ju sönder, så idag blev det den efterlängtade pizzan som bakades av Alexander och Tommie, riktiga pizzabagare dem två. Efter pizzan bestämmde vi oss för att inviga våran gårdsgrill med öppen eld. Då fick vi sjönga lite till våran trubadur Johan då vi sjöng in sommaren...igen...
Vi grillade marshmallows, och det vill jag lova, det gillades stort!!
 
Nu har precis john blund svept över dem små barnen och dem sover så sött, nu laddar i vuxna batteriera till morgondagen!
/Ledarna
 
 
 
 
 
 
 

dag 6

hej hej på er där hemma! 
 
idags startade vi med att slå ett rekord. vi drog i väg och krabba, vilket inte har varit till så mycket idé tidigare då det inte funnits några krabbor. men idag fick vi upp hela 36 st. detta är årets rekord. super skoj.
 
 
efter lunch fick ungarna göra vad de ville en stund, till kent & johan drog i gång ett träningspass för de som ville & ida, magda & pontus startade såparuschen. mycket uppskattat. 
 
 
kvällsaktiviteten bestod av massor av olika lekar, säg att du älskar mig, viskleken osv. nu är det em final och alla kids sitter här och tittar på när spanien tar hem guldet, mot mångas vilja! 
 
 
hoppas på bättre väder här framöver då vi inte har haft det bästa vädret hittills. ta hand om er där hemma så tar vi hand om era barn! 
 
må så gott  / ledarna

RSS 2.0