Ingen vilodag på åsa inte!

Tjabba tjena hallå Föräldrar!

Här kommer en uppdatering gällande gårdagens söndag! Efter allt dansande och härjande i lördags bestämde vi oss för att ge era ungar en möjlighet till att få sovmorgon (vilket var uppskattat av alla). Till frukost serverades rosa gröt för att få till det där lilla extra som krävs för en toppendag. När vi alla borstat tänderna och gjort oss i ordning spelades det lite fotboll och andra sällskapsspel då vi befarade regn pga otäcka moln som sedan försvann. Värmen steg en aning och det var dags för eftermiddagens olika aktiviteter! Barnen fick välja mellan att hänga på några ledare ner till stranden, gå ner till fotbollsplanen för att lira basket/fotboll/kubb/slappa och spela brännboll, ett par tjejer på kollot gick med "Daja" på en långpromenad för att se på en hästuppfödar anläggning.

När vi alla hade återvänt till kollot väntade en taco buffé som var bortom denna värld, "aldrig förr har så få ungar ätit så mycket mat", skulle man kunna beskriva det. Runt 18.00 drog vi igång disco-pingis och guitar hero turnering, nere i pingisrummet var det fullt ös, en turnering hölls och i slutet av en brutala konkuransen steg en vinnare fram. På övervåningen skrek det om guitar-hero-solon och hårdrocks favoriter när ungarna körde rock dueller.

Som avslutning på dagen höll vi en VM-kväll. Denna söndagskväll inleddes med att några ledare tog till sina vispningskunskaper och bjöd barnen på chokladpudding med grädde, märkligt nog blev det ingent över till ledarna...  Nåväl, efter chokladfesten gick vi och borstade tänderna, drog på oss pyjamas/sovkläder för nu var det dags för match! Brasilien - Elfenbenskusten gjorde upp  (  3- 1 )  och vi följde bataljen, de barn som ville fick lagens flaggor målade på sig för att få upp huliganstämmningen till en behaglig nivå. Med ungefär 25/30 minuter kvar av matchen bestlöt vi oss för att krypa till kojs.

Allt ovanstående var mycket uppskattat utav era ungar, under söndagens kvällsmöte summerade vi dagens aktiviteter och konstaterade att era barn hade haft en kanondag! Tack för att ni läser bloggen, simma lugnt!

/kolloledarna




Kommentarer
Postat av: Ulrika jakobsson

Hej alla kollobarn och ledare!!! Vilken underbar söndag ni verkar ha haft!!! Hoppas ni har lika solig och fin måndag som vi har i Kumla/Örebro! Hälsa min Tilda från mej med massor med kramar :) Ska bli så roligt att få träffa henne i morgon! Hälsningar Tildas mamma Ulrika

2010-06-21 @ 12:31:54
Postat av: Sussie

Hej!

Är lite nyfiken på hur man får tag på kocken.Vill gärna prata med honom innan Mathias kommer i morgon.

Skicka gärna över nummret via mess (kent har mitt nummer) eller skicka det via mail.

Tack på förhand.

2010-06-21 @ 16:10:35
Postat av: Tina

Hej på er alla!



Fick ni ingen chokladpudding?! :/ Stackare....

Ni får be barnen göra chokladpudding, sen äter ni upp alltihop! Så tar ni en bild på dem och lägger ut på bloggen, skulle jag vilja se, ha ha ha!

Nä, ni får ta det som att era vispningskunskaper är Mycket väl godkända! ;)



Kan ni hälsa Miranda att jag ringt som en tok, men det tuta bara upptaget! Nu syns vi ju imorgon, så det är ju ingen katastrof!



Ge henne en kram från mig och säg att vi ska ha kramkalas imorgon då hon kommer hem ;)



Vill passa på att Tacka allihopa för de här 10 dagarna, det är första gången Miranda är på kollo! Och det ångrar hon definitivt inte, har jag hört då jag pratat med henne. Jag tycker att ni har varit jätteroliga, och verkligen bjudit på er själva! Kan tänka mig att ni är ganska trötta efter att tagit hand om alla barn, men ni har gjort det jädrigt BRA! Det kommer vi minnas. Vore kul med en bild på er alla ledare, som man kan sätta in i albumet...Åsa Kollot 2010 med Kent, Dajja, Kristin,Alex, Johan, Simon, Kristoffer, Roger, Nathalie, Frida, Tommie, Ida, Micke & Rebecka!

Hoppas att det inte tillkommit någon sen vi fick informationen om er, Så jag inte glömt någon!

Tack till er alla!



kramar Tina

2010-06-21 @ 20:33:42
Postat av: Alf

Hej på er alla och hej speciellt till Lisa!

Det verkar har varit en otrolig söndag..rosa gröt m.m. Otroligt vilka aktiviteter ni kan hitta på.

Och jag kan förstå att ni avbröt VM-matchen för att få sova.

Jättefina bilder på er allihop och jag har naturligtvis kollat extra noga för att se bilder på dej Lisa (Hermansson). Jättebra bilder på dej.

Ha det bra och kul dom sista dagarna på Åsa.

Kram morfar

2010-06-21 @ 20:40:24
Postat av: Helen Lindvall & Stefan Jacobsson

Halloj! Rackarns vad dagarna gått fort.. Förmodligen tycker barnen det oxå, för de har knappt haft tid och prata när vi ringt! Det ska bli kul att de kommer hem, vi är nyfikna och få höra berättelser om allt roligt de gjort! Ha en bra hemresa i morgon!! Och till alla ledare vill vi önska fortsatt trevlig sommar! hälsningar Helen Lindvall (mamma till Linn Kihl) och Stefan Jacobsson ( Pappa till Tilda Jacobsson)

2010-06-21 @ 20:57:45
Postat av: Marie Henriksson

Vill bara säga; Sov Gott nu ALLA barn & ALLA ledare...sista natten på kollot, innan hemfärden mot Kumla! Önskar er en riktigt trevlig hemresa och vill säga; Stort tack för all omsorg om Joackim min goa son och de andra barnen! Ni ledare ska ha minst 1 Stor stjärna i himlen för allt gott ni gjort!! Joackim & de andra har med sig ett fint minne för livet med sig när ni lämnar Åsa i morgon!!! Jag niger och bugar och vill tacka alla inblandade för de här 10 fantastiska dagarna!! Ta det varsamt på vägarna på hemvägen!! Hälsa Jocke att det blir tårt/kramkalas i morgon vi hemkomsten!!!



Mvh MArie Henriksson :D

2010-06-21 @ 22:06:07
Postat av: Joackim Henriksson

Tjenare vi hade mkt roligare än er på kollot Låt ida granberg läsa detta hon va bäst hon o johan va bääääääääästa ledarna // Jocke Henriksson

2010-06-25 @ 09:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0