dag fem har nått sitt slut

hej på er!

dag fem med strålande sol har precis tagit slut. och vad mycket som vi har hunnit med..



till en början efter frukost & städning fick barnen tre olika alternativ att välja på, att gå ner & krabba, gå & bada eller stanna kvar på gården och ha möjlighet att gömma sig lite för solen. favorit sysselsättningen blev krabbning, dock slog vi inga rekord idag men näst intill 100 st krabbor fångades in.

















efter lunch så drogs en fem kamp i gång i våra olika djur-lag. örnarna, björnarna, älgarna & lodjuern. dagens kamp tog lodjuren hem. efter kampen drog vi fram och körde såparush. och det var en höjdare hos barnen, det var såpa högt & lågt och bara leenden på läpparna, hos stora som små!





















efter dusch och kvällsmat som var hamburgare samlades vi runt lägerelden och sjöng lite sånger & grilla marshmallows, mycket gott och kladdigt.









barnen sussar nu sött och ser fram emot mogrondagens guldrush & maskeraddisco.

vi måste bara tillägga att vi har kammat hår i dag efter löss då det har smittats bland barnen. det är ett gäng tjejer som fått detta, men vi har kammat i genom alla barnens hår och det har inte spridit sig till så många, tack och lov. vi kommer hålla alla barn under uppsikt bara så ni föräldrar är medvetna om detta..

tack för idag, slut för idag! / ledarna

Kommentarer
Postat av: Marlena (Linus mamma)

Jag måste bara säga att jag beundrar er ledare som orkar med att göra alla dessa roliga aktiviteter med våra barn. Dessutom hinner ni ta hand om dem på bästa sätt när de verkligen behöver det. Tack för allt idag! Skickar såklart en bamse kram till Linus också :o)

2011-06-29 @ 23:34:37
Postat av: Nettan (mamma till Andrea)

Tack för idag själva.

Nettan

2011-06-29 @ 23:37:14
Postat av: Linus moster Ann-Sofie

Härligt att se ALLA barn glada o pigga på bilderna från kvällen!! Fantastiska ledare är det på lägret, ni ÄGER!! Lycka till med guldletningen i morron o kamma lugnt.

PS! Tack Limpan för brevet vi fick idag, svar kommer!

2011-06-30 @ 00:11:51
Postat av: Johanna (Moa o Joels mamma)

Underbart att läsa om allt ni hittar på, och kolla på alla härliga bilder från dagen.

Tack till alla fantastiska kollo ledare som gör detta möjligt för våra barn:) Ni är toppen!!!

En extra kram till Mois o Joel♥

2011-06-30 @ 08:49:23
Postat av: Carina (Christians mor)

hej, ni verkar ha hur kul som helst, även om luskammning kanske inte är det.Ett tips mot spridnng är ättika,en dusch i håret.Det sägs hålla dem borta.Risken är att man doftar inlagd gurka. :) puss&kram Carina

2011-06-30 @ 09:24:34
Postat av: Lars o Malin (Albin & Tildas)

Fantastiskt vad mycket kul alla har. Kollo är toppen. Goa minnen för livet. Ha det så bra på den andra halvan av tiden. Kram till Tilda & Albin!

2011-06-30 @ 21:50:13
Postat av: Stefan (pappa till Andrea)

Tänk vilken tur att Andrea hann klippa av sej några decimeter hår till skolavslutningen - annars hade ni nog fått luskamma henne i flera dagar :)

Tack alla ledare för att ni orkar, kan och vill göra det här för våra barn. Jag är mycket imponerad och efter telefonsamtal med tjejen min så verkar dagarna gå alltför snabbt :)

Kram till Andrea!

2011-06-30 @ 21:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0