guldrush, tröjtryck & efterlängtat maskeraddisco

hej föräldrar & vänner!

vilken dag och vad vi har hunnit med mycket.

vi började dagen med en stadig frukost och discoväckning som uppladdning inför kvällen! barnen fick efter frukost samla ihop sig för att göra sig redo att möta ledarna i årets guldrush. en lek då barnen skall hjälpa scheriffen att ta tillbaka guldet i från rövarna som gömmer sig på berget. för varje guldklimp barnen lämnar in i saloonen får de ett glas saft. och vilka engergiknippen ni har till barn, guldet fick de med sig och  bovarna hamna i finkan. och allt slutade med ett enda stort vattenkrig.



























när barn och ledare vilat upp sig efter lunch började vi trycka tröjor. mer än hälften av barnen har nu designat sin egen tröja och de är mycket exotiska!



kvällsmaten serverades, gött med kebabgryta, men ungarna såg fram emot disco & framförallt deras godis. och vilket disco sen, de dansar och stojar så vi ledare hinner knappt med! en riktigt lyckad kväll med både dans, limbo & tryckare!





























nu sussar alla gött, lika så vi snart!

/ ledarna

Kommentarer
Postat av: Marlene (Lisas mamma)

Det ser ut som att ni fortfarande har tokkul!!! Härligt att se! En stor kram till min Lisa och till Er Ledare som ser till att våra barn har kul!

2011-07-01 @ 20:44:00
Postat av: Frida & Kjell & Elias (Tindra och Albins familj)

Vad härligt att se att ni har det bra och fint väder! Det är så kul att läsa om er på bloggen :-) Kramar till Albin och Tindra från oss här hemma!

2011-07-01 @ 21:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0