premiär bad och regn

här skiner inte solen som vi har hoppats på, utan det har varit skurar hela dagen men vi fick till premiär badet. hälften av skaran var ner till stranden och tog sitt första dopp i havet. inte speciellt varmt men hela 17 grader. det blev inga timmars bad, vi gav oss efter två timmar. de barnen som var kvar på gården syssla med va de kände, dock var de tvugna att vara ute och njuta av sommarn, men fick ta skydd från regnet när det väl kom.








på efteremiddagen gav vi oss ner till byn och käka glass i den fantastiska glassbaren. vi inhandlade även godis inför maskeraddisot som kommer att bli av på måndag, många barn tyckte vi ledare var elaka som följde med och köpte godis idag men att de inte får det förrän på måndag. men vi kände så att är det bra väder vill vi bada och inte slösa tid på att hänga i kiosken.










kvällen spenderades i källarn med disco-pingis och gitarhero på övervåningen. mycket uppskattat av barnen som nu har krypit till kojs, och sussar sött.










idag har vi även börjat ta emot samtal till barnen. mellan 17-19 varje dag är det telefon tid, telefonnumret är 0340-651114, dock så kan vi ha kvällsaktiviteter den tiden så vi kanske inte har möjligheten att svara hela tiden, bara så ni vet om detta. mailen har vi också, [email protected]

vi hoppas på sol i morgon då barnen har dansat soldansen.

måå så gott! / ledarna

Kommentarer
Postat av: Anna och Stefan

Härliga bilder från havet, är lite avis på er som får bada. Dansar soldansen här, så att ni får lite bättre väder :) Ha de gott

kram från Agnes föräldrar!

2011-06-19 @ 19:28:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0