dag 3

hallå alla nära & kära där hemma.
vilken dag vi har haft, hur mysigt som helst! vi startade vid frukost med att sjunga skönsång för lilla klara som fyller 9 år idag,  vi fortsatte sedan med en helt fantastisk 7-kamp. med bla grenarna stövelkastning, äggstaffet, parstaffet, doppa ansiktet i vatten sen mjöl och vilka vinnarskallar vi har på kollo. de ger allt och peppar varandra till tusen! det är super kul.
vi har delat in barnen i 4 st olika lag, lite som i "wildkids" om ni sett det programmet förut.. vi har lagen björnarna, lodjuren, älgarna & örnarna. vi kommer använda de lagen vid flera tillfällen under dessa dagar och det lag som vinner till slut vinner ett pris! dagens kamp tog lodjuern hem, dock var inte de andra lagen långt efter, en mycket jämn match.
vi fick klassisk köttfärslimpa till lunch och mumma vad gott det var.. här är våra kockar monica & linda
vi tog siesta & barnen fick de breven som anlänt. glöm inte å skicka brev innan fredag om ni vill att barnen skall få dem innan de åker hem, mailen går också bra att använda då kommer det fram direkt och vi visar barnen varje kväll om de har fått mail, adressen är [email protected]












vi premiärade efter lunchen med att gå ner till den stora stranden och i princip alla barn badade!!! det var svinkallt i vattnet rent ut sagt, men det spelade ingen roll! vi badade och hade super skoj, på stranden spelades även volleyboll och strandtennis! så alla barnen roade varandra och oss ledare!
vi är nu tillbaka på gården och framför mig här ligger barnen å tittar på film - på andra sidan häcken! födelsedagsbarnets önskemål. och äter världens godaste marrängswiss.. lyxigt skall det vara!
imorgon ser vi fram emot en ny fin dag med mycket äventyr! sov så gott alla ni där hemma, här kommer vi slockna snabbt! / ledarna

Kommentarer
Postat av: Therese (Viktors & Gudtavs mamma)

Fin bild på er killar!! Kramar mamma

2012-06-19 @ 23:29:52
Postat av: Marlene (Lisas mamma)

Ni ser ut att ha riktigt kul med full fart!



/Kram kram

2012-06-20 @ 10:12:58
Postat av: Stefan (Pappa till Andrea)

Man blir ju lite sugen på att veta mer om hur äggstaffetten såg ut :) Verkar som om alla har superskoj och en härlig tid. Bra jobbat av er ledare som genomför detta med en sån fantastisk attityd och glädje!

2012-06-20 @ 12:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0