dag 7

hallå där hemma! 
 
regn och rusk startade denna dagen med, så vi bestämde oss för att ta en låååååång härligt promenad till gårda brygga, en slinga på 6 km fram och tillbaka. vi bjöd kidsen på glass och lekte pinocio, en lek där man trampar varandra på fötterna, fråga er barn så förklarar de när de kommer hem.
 
 
 
 
besticktjuven var har besökt åsagården under natten så vi har varit utan bestick hela dagen, så lunchen fick vi äta med händerna, men det var ju en världsligsak då det serverades pommes & kyckling med sås. 
 
 
efter en välbehövande siesta så började vi trycka tröjor och åkte såparusch på en presenning på vår gräsmatta. barnen uppskattade eftermiddagen och dagen har varit fylld av skratt. 
 
 
 
 
 
vi tog med oss "stora" tjejerna in i köket då kockarna var lediga och bakade ordning pizza. vi käkade ju även denna middag med händerna. 
 
vi tog fram våra musikkunskaper så här på kvällskvisten i ett musikquiz som björnarna tog hem ikväll. de andra kämpade sig igenom tävlingen med björnarna regerade. vi avslutade dagen med en massagering där både ledare och barn glatt deltog. 
 
 
nu sover barnen och i morgon är näst sista heldagen här på kollo, man kan inte annat säga än att tiden går fort när man har roligt. tack & godnatt /  ledarna

Kommentarer
Postat av: Birgitta (Tildes mormor)

Hej alla, stora som små!
Vad bra ni verkar ha det, verkligen roligt att följa er här på bloggen.
Hoppas ni får det lika kul tillsammans de dagar ni har kvar på kollot.

kram

2012-06-24 @ 17:43:47
Postat av: linn kihl (hanna mäkeläs bästis)

Ni ser ut att ha jätte kul, avensjuk tjej här hemma:D

2012-06-24 @ 20:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0