dag 9 & 10 - i bussen på väg till kumla

hej på er där hemma. 
 
igår blev det inget inlägg då det blev mitt i natten när vi kom isäng efter gårdagens alla ståhej! 
 
sista dagen startades så att det blev ledarfotboll, alla ledare klär ut sig till gubbar å gummor som kommer i  från åsa pensionärshem. sedan tar vi en tripp ner till stora fotbollsplanen och spelar en match, penisonärerna tog hem matchen, men inga sura miner i från ungarna, en kanon match, trots regn och rusk! 
 
 
vi satte i gång och packa efter siestan och hade fri lek. vi passade även på att fira våran kent som fyllde år igår, det blev bakelser och paket till honom i från alla ledare å barn. kent var glad, speciellt när han hade en bakelse i facet. 
 
på eftermiddagen hände något konstigt, kl 17 drogs tvn igång och kalles julafton spelades. det var nämligen julafton i åsa, ledarna var tomtar och stjärngossar och sjöng julsånger & käka julbord, vi gör ju som vi tycker när vi är på kollo så julafton kändes perfekt! ungarna uppskattade ståhejet, och det var skratt dagen igenom. 
 
 
vi avslutade allt med ett disco, där vi körde macarena och studsta i takt till musiken. ungarna somnade gott, lika så ledarna. 
 
 
nu sitter vi i bussen på väg tillbaka till kumla, och vi är framme ca kl. 14! 
 
nu vill vi ledare tacka alla er föräldrar för att vi har fått ha era underbara barn i 10 dagar, det har varit hur kul som helst och alla har en plats i våra hjärtan. ni som får, hoppas vi ses nästa år igen ungar. tack och hej / ledarna
 

Kommentarer
Postat av: Patsy (Oscars mamma)

Tack för att ni tog hand om våra barn så bra!
Hoppas vi ses nästa år också.
Trevlig andra period också,hoppas ni sliper allt regn då.
Trevlig sommar sen.
Tacksam mamma!
//Patsy

2012-06-26 @ 11:32:42
Postat av: Anette Broman

Tusen tack!

2012-06-26 @ 14:46:13
Postat av: Tessa (Cecilias mamma)

Idag fick jag hem en supernöjd tjej. Tack för allt, vilket underbart gäng som tagit hand om min bästa tjej! Nu ska det mysas. Kram <3

2012-06-26 @ 20:37:25
Postat av: Ingela ( Sofias mamma )

TACK !!!

Går inte att tacka nog. Sofia har berättat massor. Värmer i hjärtat att ni haft såååå bra.

/ Ingela

2012-06-26 @ 21:34:46
Postat av: Ullis (Tildes mamma)

Tusen fång med röda rosor till er alla för att ni har förgyllt Tildes sommar!! Hon berättar saker hela tiden och är supernöjd och stolt över att hon har fått vara på kollo tillsammans med er!! Hoppas att hon får möjlighet att få komma nästa sommar också!!! Hela våran familj önskar er en trevlig sommar och tackar för att ni har tagit hand om våran tjej! Ni är bäst!! Må gott!!

2012-06-27 @ 22:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0