dag 7

Go´kväll i stugan. 
 
Idag har vi haft gött väder på kollo. Det har inte regnat, men det har varit varmt och solen har tittat fram stundtals under dagen. 
 
Idag har vi låtit barnen välja på vad de velat göra. Alternativen på förmiddagen var att vara på gården och hänga, köra lite fritt och det andra alternativet var att gå ner till bryggan och krabba. Det blev så att gruppen delades i två, så 20 st barn på varje aktivitet. Vi slog rekord nere på bryggan, vi fick upp 59 st krabbor, vilket är rekord för i år. Det tidigare var 42 st och det rekordet som är totalt är 326 st under en krabbning. 
 
På gården så lektes det, det spelades bubba och pysslades i vanlig ordning. Till lunchen så hade besticktjuven varit på besök så idag fick vi äta med händerna. Pasta skruvar och korv med ketchup smakade lika gott utan bestick. Barnen tyckte om det efter ett tag i alla fall, lite ovana till en början, men sedan kom flinen. 
 
Efter lunch blev det som vanligt siesta och utdelning av post. Tänk på att imorgon är sista dagen att posta brev till barnen för att de ska hinna komma fram innan barnen åker hem. 
 
Efter lunch tog vi på ordentliga skor och tog en promenix ner till byn och käkade glass för andra gången :) vi alla njöt. vi pasade på att köpa godis, leksaker och annat snacks inför discot på onsdag. De som ville fick efter detta gå ner till stranden och bada, vi har ett par riktiga baddare bland oss. Härliga barn. När vi alla var tillbaka på gården så serverades pytt i panna till middag och nu myser vi alla på madrasser på golvet i stora rummet framför en bra film. Kenny starfighter. Det bjuds även på ananaspaj med vanlijsås. Mycket gott. 
 
Efter filmen är det dags för barnen att ta med sig kudde och täcke och krypa ner till kojs och borsta tänderna såklart. Imorgon är en ny dag, vi hörs då! Puss och kram / Kolloledarna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0