dag 2

Hej Föräldrar, släktingar och vänner!

Till att börja kommer lite bilder ifrån igår, (det hade tagits kort, med en annan kamera). Vår föreståndare Kent fyllde hela 45 år och det firade vi självklart med tårta och skönsång. 

 

Första hela dagen har nu gått. Positiva energiknippen har vi fått hit till oss. Massa energi som de ger till oss ledare, som vi får omvandla och ge tillbaka. 

 

Idag har det varit väldigt träligt väder. Det har regnat, regnat och regnat. Så till en början så fortsatte vi att packa upp alla barnens kläder och tillhörigheter, så nu har alla kommit i ordning och är på plats. 

 

När man var klar så blev det frilek och många av kidsen valde att spela pingis och pyssla. Efter lunch (köttgryta, ris, potäter och grönsaker) så fick barnen gå in på sina rum och ha en så kallad siesta. En paus mitt på dagen så man orkar med alla aktiviteter vi har för oss. 

När siestan var över så samlades alla barn i allrummet och vi lekte några lekar. Mördarleken, viskleken och klämleken. Vi slog ett kollorekord i klämleken. Alla barn + ledare klarade av att klämma i varandras händer i turordning på 7,6 sekunder. Vilket är enormt snabbt. FRÄNT! 

 

Sedan fick barnen välja att gå och krabba i spöregnet eller stanna kvar och spela super mario och fortsätta pyssla. Gruppen delades i hälften och 13 krabbor drogs upp och släpptes ned igen. Pysslarna skapade figurer i from av mupparna av pärlor, kakmonstret bla. Mycket fina skapelser. 

 

Det serverades middag, pasta och sås. Nu sitter barnen och kikar på film, BOLT. Sedan är det dags att hoppa i säng och invänta morgondagen, vi ska nog kanske dansa soldansen så vi får fint väder. 

 

I morgon får ni även börja ringa till barnen. Telefonnumret ni ska ringa på då är 072-9012504. Tiderna som gäller är mellan kl 17-19, svarar vi inte eller det är upptaget så försök igen. 

 

Gör vi någon aktivitet någon av kvällarna så kan det vara därför vi inte svarar. Tack för att ni respekterar det.

 

Tack för idag, slut för idag / Kolloledarna

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Kommentarer
Postat av: Nettan

Kul att se bilder på barnen!

2013-06-26 @ 23:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0