dag 3

Hallå där! 
 
Idag har vi haft en helt underbar dag. Det har varit super skoj, barn och ledare har haft ett leende på läpparna hela dagen. 
 
Dagen startade med att det var svinkallt och grått ute. Så vi bestämde oss för att börja trycka våra tröjor. Det spelades även fotboll (bubba) på gräsmattan och pysslades på verandan. Det är populärt att pärla i år, det görs pårlplattor dagarna i ända. 
 
Efter lunch så vilade barnen lite under siestan, vi tog på oss badkläder då vädret spruckit upp. Vi gick dock först ner till glassbaren och käka Åsas godaste glass. Massor att välja på och barnen blev helt lyriska. De smaskade och njöt av den stunden. Barnen fick välja om de ville gå tillbaka till gården och hänga eller ner och bada. Det var ett 10 tal barn som gick ner till stranden och 30 st gick tillbaka. Det spelades kort och pysslades när vi kom tillbaka.
 
Vi kör på ett tema som är i liknande stuk som wild kids. Vi har fyra olika lag som vi delar in barnen i, björnarna, örnarna, lodjuren och älgarna. Kvällsaktiviteten var ett musikquiz där barnen får tävla i lagen. Detta är för att barnen ska umgås utanför sina rumsindelningar. Idag tog lodjuren hem segern och leder tävligen. Denna tävling kommer fortsätta hela perioden. Mycket uppskattat av våra kids. 
 
Nu ligger alla och sussar sött. Imorgon så hoppas vi på bättre väder med sol & bad. KRAM och godnatt till alla föräldrar! / Kolloledarna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina Andersson

Tack till er alla som jobbar och tar hand om våra barn. För mig är det höjdpunkten och få gå in på bloggen för att läsa och kolla på bilderna. Att se glädjen är fantastisk. Ha det så kul tillsammans, ni är alla fantastiska. Mvh Tina Andersson

2013-06-28 @ 07:24:07
Postat av: Stefan Broman

Ser ut att vara fantastiskt. När jag dessutom fick prata med barnen (äntligen...) så bekräftade dom bilderna om att det är fantastiskt kul! Det var ren glädje hos mina barn. Tack!

2013-06-28 @ 20:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0