dag 4

Gomorron! 
 
Det blev en sen kväll igår, så därav kommer inte inlägget förrän nu på morgonen. 
 
Igår hade vi inte lika roligt med vädret. Det ösregnade och blixtrade vissa delar av dagen. Rätt mysigt kan man tycka stundtals, men det var inte alla barn som höll med om det. 
 
Vi började dagen med att får sjunga " ja må hon leva " för våran Klara som fyllde hela 10 år. STOORT GRATTIS. 
 
Förmiddagen bestod av frilek och gubbarna(ledarna) byggde ihop fotbollsmål, så nu kan vi äntligen spela bubba igen. 
 
Efter lunch så tog vi tag i vårat leksinne. Vi lekte massa lekar inne i stora salen. Det var lekar som, flörtleken, den onde, den elake och den gode, ninja m.fl. Barnen hade lite svårt att sitta still, men det gick rätt bra ändå :) 
 
Framåt kvällen efter kvällsmaten så tog vi på oss våra regnkläder och stövlar. Sedan knallade vi iväg till Gårda bryggan på en kvällsprommenad. En sträcka på 5 km fram och tillbaka. Vi lekte pinockio och kikade på världens coolaste krabbor. Dock hade vi ingen kamera med på kvällisen eftersom vädret inte tillät det. 
 
Idag är en fullspäckad dag så ikväll har ni ett inlägg att se fram emot ;) 
 
Det är även ett nytt telefonnummer att ringa på, telefonnumrena är Kent: 0709100844, Ida: 0739042020. Dessa gäller tills något annat nummer kommer upp. Så dajjas nummer ska ni inte använda ikväll när ni ringer till era barn. Tiderna kan vi förtydliga är 17-19. Ikväll kommer vi dock ha lägerelds afton så svarar vi inte så vet ni varför.
 
Ha en super trevlig dag, det ska vi ha. 
Puss & Kram, Kolloledarna 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0