Dag 9 & 10 - finmiddag & hemfärd

Hej alla där hemma!

Igår blev det en kväll full med aktiviteter så därför blev det inget blogginlägg igår. 
Vi har fortfarande inte tillräckligt med internet för att kunna ladda upp bilder. Men vi kommer ikväll att lägga in bilder från dag 8 och dag 9 så att ni får se vad era barn har gjort.

Igår så började vi dagen med att gå till stranden. Det var en hel del som badade men många låg även på stranden och solade eller spelade strandfotboll.

När vi kom hem igen så åt vi lunch. Lunchen bestod utan korvstroganoff och ris vilket uppskattades. 

Sedan kom pensionerna och hälsade på och stannade även för att spela lite fotboll med småbarnen. Matchen var jämn men det slutade med att pensionerna vann.

Sedan fick barnen göra sig iordning inför finmiddagen och discot som skulle hållas på kvällen. När de var klara fick de ställa upp sig på gården och vi ledare ropa upp vilka som skulle gå i par. Alla var väldigt tjusiga och skötte sig exemplariskt hela kvällen.

Sedan blev det diplomutdelning för både ledare och barn. Vi hade en hel del utmärkelser från detta år på kollo. Allt ifrån årets olycksfågel, årets kompis, årets crush samt även årets kollobarn vilket är den finaste utmärkelsen man kan få på kollo.

Efter varmrätt och efterrätt fick barnen sitt godis de hade handlat dagen innan och det efterlängtade discot satte igång. Vi höll igång i många timmar så barnen var väldigt trötta när de skulle gå och lägga sig.

De barn som hade sitt sista år här på kollo fick gå ut på ett kvälls äventyr med några utav ledarna. De fick gå ned till bastustranden för ett nattbad samt myskväll på stranden.

Vi har alla haft 10 kanon dagar här på kollo men nu nalkas hemgång & det är med både glädje och sorg.

Vi hör av oss när vi sitter på bussen så att ni vet när vi på ungefär är hemma i Kumla igen.

Puss & kram // ledarna

Kommentarer
Postat av: Anette Broman

Låter bra!
Ser framemot att bussen kommer till Kumla med alla barnen.

2014-07-10 @ 10:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0