dag 7 - quiz, kollocake och fritt

Hej på er där hemma! 
Idag blir det två inlägg! Regnet överrumpla oss idag på förmiddagen, så vi anpassade oss och undvek det värsta. VI tryckte klart tröjorna som inte blev klara igår och pysslade på i rask takt. Pärlplattorna gick varma! 
 
Vi lät barnen dela upp sig i fyra lag och körde ett Quiz, " det alla barn bör kunna" hette det. Det var frågor om film, musik, oss ledare och allmän info om kollot. Lag nr 4 vann det hela med 12 p av 16 möjliga! På andra plats kom lag nr 3, 3e plats nr 2 och 4e plats kom lag nr 1. Mycket bra kämpat och god stäming under hela förmiddagen! 
 
Till lunch serverades världens godaste köttgryta, färrsk potatis och gele. MUMMA!! Efter lunch blev det siesta precis som vanligt och brevläsning. 
 
När vi vilat klart fick barnen snöra på sig bra skor och regnjacka, det var uppehåll så vi tog och gick en prommenad ner till lilla stranden. Där är det bra klätterklippor, fin strand och massa snäckor. Vi spenderade någon time på stranden för att sedan gå tillbaka till gården för en suprise. 
För några av våra barn har varit ute i skogen och plockat massa blåbär så vi passade på att göra cupecakes eller kollocakes som vi kallade dem, våra muffins är fyrkantiga. Barnen fick själva välja glassyr, strössel osv och sedan mumsa i sig alltihop. 
 
Efter kvällsmaten som var lasange drog vi igång den spännande fotbollsmatchen mellan Brasilien och Chile och även speedway GP:n. De flesta ungarna satt bänkade, de andra spelade pingis eller pysslade. Vi har haft en lugn och väldigt bra dag och både barn och ledare är mycket nöjda. 
 
Nu ska vi sova och ladda inför i morgon, då hoppas vi på bättre väder för de återstående traditionella aktiviteterna! Nattinatt! / Puss & Kram Ledarna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anette Broman

Ser ut att vara superkul på kollo även i år! ;0)

2014-06-29 @ 00:19:26
Postat av: Angelica collin

Vilken mysig dag ni haft.
Här hemma har det regnat hela dagen. Så ni har haft bättre väder än oss.
Det är så kul att följer er dag här, se vad ni haft för er. :-)
God natt

2014-06-29 @ 01:10:07
Postat av: Christina Pehrsson (Astrids mormor)

Jag blir lika glad varje gång jag läser bloggen o ser alla fina bilder !!! :) :)

2014-06-29 @ 08:11:31
Postat av: Terese Samuelsson

Åh så gott det såg ut! Smuggla med hem Astrid! :D Kram från mamma! <3

2014-06-29 @ 22:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0