Dag 3 här på kollo!

 

Hejsan hoppsan!

 

Nu är vi redan inne på dag 3 här på kollo. Denna dag började vi med en promenad till Gårda brygga som ligger ungefär 3 km bort från Åsagården. Det ligger riktigt fint vid en småbåtshamn. Här lekte vi lekar och njöt utav miljön. Vi hade till och med en tapper själ som badade i det kalla vattnet.

 

När vi kom hem stod det "fri lek" på schemat. Några trotsade regnet och spelade både fotboll och brännboll medan andra valde att spela sällskapsspel, rita eller pärla pärlplattor.

På eftermiddagen hade vi ledare förberett en lek som vi kallar för "Ledarjakten". Denna lek kör vi vartenda år och den går ut på att vi ledare gömmer oss på olika ställen. Sedan så ska barnen i lag hitta oss ledare, desto fler de hittar desto mer poäng till laget. Detta var superkul och uppskattades mycket utav både barnen och ledarna. 

 

Nu på kvällen myser vi lite och tittar på film, Ringaren i Notre dame. Till det så har vår underbara kock bakat Hallonpaj som vi kan kalasa på till filmen. 

 

Det var vad den här dagen hade att bjuda på och vi är mer än nöjda och ser fram emot morgondagen då nya roliga aktiviteter står på schemat.

 

Puss & kram, Ledarna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria H

Jonte i sitt esse 😀
Härliga bilder som vanligt! Ha det gott!

2015-06-23 @ 20:52:02
Postat av: Maria

Härligt och se att ni har det bra och skoj!!

2015-06-23 @ 21:31:30
Postat av: Tina

Underbart att se er alla, syns att alla har det gott ❤️

2015-06-23 @ 21:54:29
Postat av: Christina Pehrsson (Tuva Fälts mormor)

Äntligen såg jag Tuva/ Luva Fält, svår att fånga på bild <3 !! Ha det så bra, lite bättre väder vore inte fel men ni verkar fixa det ändå :) :) :)

2015-06-24 @ 20:07:44
Postat av: Anonym

Det är så kul och de bilder på alla barnen! Ni se ut att ha det toppen!!
Hälsningar Jennie & Fredrik

2015-06-24 @ 21:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0