Dag 7 - Femkamp och burgare!

Skitväder. Dock är det inget som ruckar på våra unga och tappra kollobarn. De leker och busar ändå!

Dagen började som vanligt med att vi städade våra rum vilket sedan ledde till en gedigen frukost som avnjöts i gott sällskap. Vi beslutade oss för att köra fri lek på förmiddagen där barnen spelade fotbollsmatch, lirade pingis, pärlade och spelade sällskapsspel.

Till lunch åt vi en fantastisk uppvärmd skock potatisbullar med lingon och skinka, salladsbuffén var på plats även i dag. Efter lunch var det dags för FEMKAMP!!! Örnarna, Björnarna, Lodjuren och de farliga Älgarna stötte samman i följande grenar: dopp i flaskan, irländsk julafton, ordjakt, mjölfiske samt det obligatoriska klädstrecket. Efter att barnen hade tvättat sina mjöliga ansikten bjöds det på nyponsoppa i samband med knäckemacka och lördagschill.

Äntligen var det dags!! Flisbygrillen har besökt Åsa och kollobarnen krävde att bli bjudna på hamburgare av den notoriske grillflipparen Flisby. Efter den oslagbara middagen samlades barnen i matsalen för att leka! Vi delade många skratt i mördarleken, hela havet stormar och flörtleken. Då barnen skulle återvända till sängs avslutade vi gemenskapen i matsalen med en gammal klassiker: ”Älskar du mig så le”.

 

Tack för i dag!

 
 

Ledarna

 


Kommentarer
Postat av: Tina

Blir så glad att se de fantastiska bilder, härligt. Önskar er alla toppendagar, ses på tisdag.

2015-06-28 @ 09:20:28
Postat av: Christina Pehrsson (Tuva Fälts mormor)

Välkommen hem Tuva Fält ! V28 blire Open Art med Mormor <3 <3 Så kul att läsa bloggen varje dag !! :) :) :)

2015-06-28 @ 17:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0