Dag 3 - Vågor med kladdkaka

Hallå på er! Hoppas allt är toppen med er

Idag vaknade barnen i vanlig ordning av oss ledare, idag med hjälp utav gaffel skrapandes mot en tallrik vilket gav ett härligt ljud ifrån sig.
Till frukost bjöds det på risgrynsgröt och mackor med pålägg. Mumma!

Efter frukosten hamnat i magen bestämde vi oss för att trotsa de kalla vindarna och gå ner till stora stranden för att bada i vågorna, spela strandfotboll och softa. Här på kollo har vi inga badkrukor inte!
Nästan hela bunten sprang ut till vågorna och lekte tillsammans med oss ledare.
Efter allt badande kom molnen och vindarna blev allt kallare så vi bestämde oss för att traska hemåt mot gården för frilek.

Till lunch serverades ugnspannkaka med bacon och lingonsylt. Det bjöds även på ett stort salladsbord och saft.

Efter lunchen var uppäten och magarna belåtna tog barnen siesta för att vila upp sig sedan drog det STORA VATTENKRIGET IGÅNG!
Med hjälp utav hinkar, flaskor och vattenslang sprang barnen runt som vildar och kastade vatten på varandra.
Vi hade några tappra kämpar ute på slagfältet som slog för kung och fosterland med hinkarna och flaskorna.
Medan kriget var igång utomhus var det dags för lite tv-spel för de som inte deltog i vattenkriget där Guitar Hero stod på schemat.

Idag lyxade vi även till det med kladdkaka med grädde till mellis. Mumsfilibaba!
Vår ledare Nicole (som älskar grädde, hehe) fick ansiktet doppat i grädde vilket gav ett mycket gott skratt till oss alla. Ett av många bus som händer på kollo!

Trots kladdkaka i magen lyckades barnen få i sig korvstroganoff och ris till middag. Stor eloge till våra kockar som lagar ljuvlig mat till oss varje dag. Emma och Dajja till Sveriges mästerkock!!

Nu på kvällskvisten har vi myst till det med en film där De fem legenderna visades. Vi lade madrasser på golvet och barnen hämtade sina kuddar och slog sig ner framför tvn.

Senare är det dags för barnen att krypa till kojs och invänta morgondagen som kommer bjuda på ännu mera roligheter. Det är kul på kollo!
 
Over and out, ledarna.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj vilka stora vågor! Ser super härligt ut! ❤ / Therese (Ellens mamma )

2016-06-28 @ 21:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0