Dag 4 - Sol, vind och vatten vatten och vatten!

Tjenare alla nyfikna! Det är ingen annan än Släggan som sitter bakom tagenterna idag, då vår ordinare kickass bloggare Amanda är ledig denna dag! inlägget blev lite senare idag eftersom det är mig vi snackar om, killen med superfokus (eller kanske inte)
 
Kan börja med att berätta att vi äntligen har fått vädret med oss med en massa sol och små små friska vindar! :)
 
Dagen startade i sin vanliga ordning med stabil och stadig frukost, dock vet jag inte vilka som stod för äran då jag fortfarande var ledig under förmiddagen, men det kan inte ha blivit något annat än top notch då jag vet att alla kolloledare är grymma!
Sedan var det snabbast möjliga att packa och byta om för att bege sig ner till stranden för nyttja massa sol och bad, vilket vi vet har varit efterlängtat. Hela förmiddagen spenderades nere vid stranden medan vår mästerkock Therese förberedde lunchen på kolonin, och det blev inget annat än en utsökt lasagne.
 
En fast rutin i form av siesta på sina rum föll i sin vanliga ordningen efter lunchen där barnen får vila, smälta maten och ladda batterierna. Under siestan så gick den andra halvan av kolloledarna på ledighet och eftermiddagen föll på sin plats med mer sol och vatten. Barnen fick sätta sin styrka, smidighet och snabbhet på prov genom en hinderbana ute på gräsmattan med olika hinder, en del ledare som attackerade med vatten, och ett gatlopp där man fick möta The Nordic Thunder.. Släggan! När hinderbanan gick mot sitt slut så utbröt ett fullskaligt vattenkrig! ;)
Efter hinderbanan och vattenkrig splittrade barnen upp sig, där ett gäng stannade kvar på kolonin för fri lek och ett gäng gick med kolloledaren Marcus för att fiska krabbor, och fick hela 60st krabbor!
 
Middagen togs över av vår reserv kock Dajja "Gordon" Rask som lagade till en välbekant och välkommen middag som ingen säger nej till.... Hamburgare med pomfritt!
 
Mot kvällen så tog vi en kill och tjejstund, där killarna tillsammans med mig och Kent tog en promenad ner till glassbaren för att kyla ner oss efter mycket sol och sedan köpte vi godis inför morgondagens discokväll. Marcus, Erika och Linda tog hand om tjejerna och fick till ett mysigt kvällsdopp nere vid havet.
 
Och nu är vi där vi är, barnen är till sängs och likaså ledarna, därmed tackar jag och dem andra ledarna för denna dag, och så ser vi fram emot en ny härlig dag i nästa avsnitt av: Åsakollo
 
Gå och lägg er nu föräldrar, ledarna out!
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Vilken härlig dag ni haft 😀 Ser att ledarna varit på topp 👍
Fortsätt ha det härligt på kollo, det är ni ledare och alla barn värda. Kul att följa er hemifrån ❤️

2017-07-02 @ 05:20:40
Postat av: Anonym

Vilken tur med vädret så ni fick en kanon dag. Bad ovh strand lek är nyttigt och roligt. Önskar er en bra söndsg så ni kan vara ute i naturen. För vad jag ser på bilderna så är det jätte fint på Åsa kollot. Krama om Molly Lindvall från mormor och Bengt.

2017-07-02 @ 09:17:20
Postat av: Frida

Äntligen, som vi väntat på ett inlägg, höjdpunkten på dagen för oss här hemma🙈 😊 Kul att se att ni haft så fint väder! Skönt att se att ens barn ser nöjda och glada ut ❤

2017-07-02 @ 10:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0