Dag 7 - Lyx, mys och firande!

Han är snäll, han är trög och han är en blek halvfinne, han är tillbaka.. Släggan är bakom tagenterna!
 
Hej allihopa!
 
Ytterligare en härliga dag har passerat där vi började med hotellfrukost, där ledarna var uppklädda med finkläder och en lite lyxigare servering. Där körde vi även ett litet födelsedagsfirande, då ett utav barnen, Emma fyller år idag! Grattis Emma! :)
Därefter var det fri lek och tröjtryck under förmiddagen fram till lunch. Lunch blev vi serverade Kollokaka som kan beskrivas som en nyttigare pannkaka, och den var suveränt god! 
Efter lunchen så föll seistan på sin vanliga plats där barnen får vila och återhämta sig och läsa sina brev och mail som föräldrarna skickar.
 
Till eftermiddagen så gick två tjejrum iväg och hade kvalitétid med sina rum och ledare vid glassbaren, och resterande barn och ledare tog en promenad ner till stora stranden och spenderade eftermiddagen vid havet med sol och bad.
När det härliga badhänget gick mot sitt slut så var vi tillbaka lagom till middagen där vi fick njuta utav en jättegod lax med potatis och sweetchili/curryremolad sås. 
 
Och när man har fått en sådan god middag så var vi ju tvunga att bränna av ett fyspass ;) Under fyspasset så lärde vi barnen några grunderliga styrkeövningar samt lite självförsvarsövningar.
Eftersom barnen var så duktiga och energitömda så avslutade vi dagen med lite mys ute på altan med musikquiz och go fika. 
 
Nu är alla barnen till sängs och alldeles strax skall dem äldsta barnen iväg på ett litet kvällsdopp och med några utav oss ledare :)
 
Ha en fortsatt trevlig kväll så hör vi imorgon igen! - Ledarna out
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så himla kul att följa er på bloggen!! Ser ut som att ni har det toppen 😊dagens höjdpunkt när bloggen kommer😍
/Algots mamma

2017-07-05 @ 01:18:32
Postat av: Anonym

Så roligt att följa er här på bloggen. Läsa om allt roligt ni gör på dagarna och vilka fina bilder det kommer upp.😀

2017-07-05 @ 07:07:33
Postat av: Marie

Det är så härligt o se dessa bilder. Det syns att ni har verkligen kul. O gott med fika o glass osv. Njut nu av sista dagarna ❤

2017-07-05 @ 16:12:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0