Finmiddag och disco

Imorse väcktes barnen med hjälp av vatten så det var ingen som låg kvar i sängen för länge. När frukosten var uppäten hade barnen fri lek ända tills vi vuxna sa till att det var lekdags. Vi lekte två olika lekar och sedan var det dags för lunch. Till lunch idag serverades det hamburgare och de åts utomhus i solen. 

När lunchen var uppäten fixade några sina tröjor som de haft med sig, medan de övriga fixade sig inför finmiddagen och discot. Runt sex tog vi oss ut på gården för att ta bild på alla barn och vuxna och när det var avklarat var det äntligen dags för finmiddag. Maten som serverades var kyckling, potatisklyftor, sallad och två olika såser. Vi ledare vill även passa på att tacka Therese för dessa dagar och den otroligt goda mat du serverat oss! 

Efter att alla ätit upp huvudrätten var det dags för diplom utdelning till både vuxna och barn. Det blev mycket skratt och glädje och när alla fått sitt diplom serverades efterrätten som blev populär bland alla. 

Allra sist på kvällen hölls det andra discot och barnen dansade och hade en toppen kväll. Runt halv tio var det läggdags och nu sussar de små barnen så gott i sina sängar. 

Bussen går vid 14.00 härifrån Kumlagården och vi beräknas vara framme ca 18.00!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0