Dag 2: Krabbfiske

Hej igen alla läsglada!
 
Den andra dagen på kollot rivstartades med väckning klockan 08:00, vilket betraktades som tidigt av de flesta. Men efter den näringsrika frukosten blev även de tröttaste ansikten pigga eftersom krabbfiske stod på agendan. Fisket var väldigt uppsakttat av barnen och kommer med säkerhet att upprepas. Det hela resulterade i att cirka 150 krabbor gick i fällan och tvingades följa med upp över ytan.
 
Efter krabbfisket fanns det många hungriga magar att mätta och det sköttes exemplariskt när lax med potatis serverades. Därefter var det dags för siesta där barnen får tillfälle att vila upp sig och ladda batterierna inför det som eftermiddagen hade att erbjuda. Den traditionella ledarjakten där ledarna gömmer sig i skogen och barnens uppgift är att hitta dem gick av stapeln. Varje ledare hade en poänglapp mellan 1-10 där den ledaren som gömt sig lättast gav en poäng och vice versa. Därefter följde ett brutalt vattenkrig. Skämt åsido gaddade barnen ihop sig mot de chanslösa ledarna.
 
Klockan 18:00 var det dags för middag, denna gång en klassisk favorit i form av spaghetti och köttfärssås. Dagen avrundades med tröjtryck och lekar innan läggdags.
 
Nedan följer kontaktuppgifter till kollot samt bilder från dagen. 
 
Telefonnummer till kollot: 0708130772
Adress: Ölmanäs ringväg 622
Email: kumlabarnensdag@outlook.com

Kommentarer
Postat av: Britt-Marie Lindvall

Önskar er alla en riktigt fin kollo vecka . Molly Lindvall har sett framemot detta länge. Hälsa så gott till Molly Lindvall från Mormor och Bengt. Med vänlig hälsning Britt-Marie Lindvall

2018-06-20 @ 08:18:33
Postat av: Janne Finnerup Andresen

Kul att läsa bloggen men undrar när nästa uppdatering kommer?

2018-06-22 @ 01:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0