Dag 9: Sista dagen :(

Tja tja här kommer sista blogginlägget från period ett, buhu men det är tyvärr sant.
 
Dagen bjöd på stekande hetta och då är enda sättet att svalka sig att ta ett dopp i havet. I alla fall för halva gruppen, det vill säga de som handlade inför discot under gårdagen. De som inte handlade igår fick möjlighet att göra det under förmiddagen. James beskriver vattnet som "svalt men härligt, det var som att lägga sig i ett skönt täcke. Det varmaste på hela perioden". 
 
Idag blev det fest i Kapernaum när barnen fick veta att det var hamburgare som stod på lunchenyn. Som vanligt var burgarna väldigt uppskattade av såväl barn som ledare.
 
På eftermiddagen gick den traditionsenliga pensionärsfotbollen av stapeln. Ledarna klädde ut sig till pensionärer och utmanade barnen i en fotbollsmatch. Ledarna gick som vanligt vinnande ur striden efter en nagelbitande straffläggning.
 
Eftersom idag är sista dagen så var middagen något lite extra. Alla klädde upp sig och alla hade en dejt att gå till middagen med som man dessutom fotograferades tillsammans med. Kyckling och klyftpotatis med glass som efterrätt smakade ljuvligt.
 
Ett sista disco ägde rum innan det var läggdags. Det var dans och hålligång nere i källaren och barnen var hellyckliga eftersom de äntligen fått godiset de köpte tidigare,
 
Nu har barnen packat sina väskor och lagt sig i sina sängar för att endast gå upp och städa imorgon innan avfärd.
 
Nedan följer bilder från sista dagen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0