Femkamp och pankisbuffé!

Hallå alla!

Efter frukost bar det av till Bastustranden med anledningen av att vi har varit på stora stranden alla andra gånger. Väl framme vid stranden fick barnen välja mellan att bada eller krabba. Solen sken hela förmiddagen och både personal och barn var väldigt nöjda! 

När klockan närmade sig halv ett började det kurra i allas magar och vi begav av oss mot Kumlagården. Till lunch serverades det en utsökt lasagne som var väldigt populär och barnen var nöjda och glada. 

Som vanligt fick barnen vila efter lunchen medan vi vuxna planerade eftermiddagens aktiviteter. När vi var klara med det samlade vi barnen och berättade att det skulle anordnas en femkamp och 30 minuter efter var kampen igång. Kampen pågick ca 1 1/2 timme i solen och alla barn kämpade för sitt lag. När barnen fått reda på vinnaren fick dem leka fritt ett tag och sedan var det dags för pankisbuffé innehållandes pannkakor, vispad grädde och sylt. Återigen var maten väldigt uppskattad! 

Ganska direkt efter maten bestämde vi ledare att vi skulle vara inne och leka lekar. Stämningen var på topp och alla skrattade och hade kul. När vi lekt ett tag var det dags för filmmys och det bjöds även på kladdkaka. Ett riktigt bra avslut på en toppendag helt enkelt!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Adress: Ölmanäs ringväg 622
 
Telefon: 070-813 07 72
Email: kumlabarnensdag@outlook.com
 
Facebook: Kumla Barnens dagsförening
Instagram: asakollotkumla

Kommentarer
Postat av: Maria H

Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Här hemma har det varit sol och moln... Måste ju bara få säga att det är så underbart att få följa er och era galna upptåg😊. Jocke eller ska vi säga Jackie? Underbart❤️❤️❤️

2018-06-30 @ 23:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0